12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

România, peste Spania, Germania și Brazilia!

Capitolul la care Edi Iordănescu crede că România a fost peste granzi precum Spania sau Brazilia, în ceea ce privește meciul cu Columbia!

România mai bună decît Spania, Germania sau Brazilia. Măcar la un capitol, după cum susține chiar selecționerul Edi Iordănescu. Naționala a pierdut amicalul cu Columbia cu 3-2, iar antrenorul naționalei vede și partea plină a paharului.

România s-a descurcat mai bine decât Spania sau Brazilia!

Edi Iordănescu a găsit capitolul la care România a fost peste Spania, Brazilia și Germania în meciul cu Columbia, disputat la Madrid, pe Wanda Metropolitano. Selecționerul a tras mai multe concluzii înainte de EURO 2024, după înfrângerea suferită, cu scorul de 3-2.

Chiar dacă România a pierdut partida amicală cu Columbia, cu scorul de 3-2, selecționerul Edi Iordănescu a găsit și părți bune. Acesta a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor dar și de faptul că echipa pe care o antrenează a expediat patru șuturi pe spațiul porții. Mai multe decât au reușit alte echipe puternice ale lumii, precum Brazilia, Spania și Germania, pe care Columbia a reușit să le învingă.

Au jucat cu o forță mondială

„Știam că întâlnim o forță mondială, o echipă completă. Ați văzut că au forță, au viteză, au știința jocului pentru că mulți joacă în Europa. Nu au bătut întâmplător Spania, Germania sau Brazilia. Pentru noi a fost un test util, de maturitate, din care am învățat lucruri.

Am avut ocazia să verificăm unde suntem, am schimbat mult, am dat minute, am experimentat lucruri și ne-am asumat. Mă bucur că echipa nu a cedat și, așa cum ne-am obișnuit, am dat tot ce e mai bun.

Ar trebui să avem mai multă încredere în prima repriză. Când primești gol atât de repede, te scutură din punct de vedere emoțional. Îmi doresc mai multă claritate, mișcare și responsabilitate. Fiecare trebuie să își asume că nu pierde mingea. Echipa a încercat, a făcut efort, au existat situații din care am putut genera ocazii.

Repriza a doua a fost altceva, jucătorii care au intrat de pe bancă au avut impact, chiar au marcat. Am mai avut situații de a marca, pe lângă cele două goluri. Am șutat de patru ori pe spațiul porții, Brazilia, Germania sau Spania au șutat de maxim trei ori. Nu sunt bucuros de rezultat, dar echipa a dat totul”, a spus Edi Iordănescu, potrivit prosport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles