1.2 C
Craiova
joi, februarie 22, 2024

România U21, meci capital cu Ucraina. Primul 11 al lui Emil Săndoi!

România U21 își joacă ultima carte la calificare, iar Emil Săndoi știe cum se poate impune

România U21 are meci împotriva reprezentativei similare a Ucrainei. După ce au pierdut fără drept de apel în fața Spaniei cu 0-3, „tricolorii” mici vor să se revanșeze în cel de-al doilea joc din grupa B. Emil Săndoi și a prefațat partida și au explicat că următorul joc va fi de totul sau nimic.

România U21, prim 11 probabil pentru meciul cu Ucraina

România U21 joacă în această seară un meci important împotriva Ucrainei. Potrivit declarațiilor lui Emil Săndoi, în lot vor fi unele schimbări. Selecționerul nu a fost mulțumit de jocule chipei în partida împotriva Spaniei.

Popa – Pantea, Racovițan, Dican, Borza – Ișfan, Albu, Lixandru – Mazilu, Markovic, Popescu.

Emil Săndoi, despre meciul slab cu Spania

La începutul conferinței, Emil Săndoi s-a lamentat de probleme pe care le-a avut la mijlocul terenului, explicând că n-a avut niciun mijlocaș central de meserie și că a făcut numai improvizații.

„Am făcut și o analiză pertinentă la ceea ce s-a întâmplat cu Spania. Încercăm să ducem acest turneu final într-un singur fundaș central, Racovițan. Victor Dican a fost mijlocaș central și foarte puțin fundaș, la fel și Screciu. În rest, n-am avut alte soluții.

La mijlocul terenului avem probleme. Am jucat cu 3 jucători în linia de mijloc, cu Albu, care este învățat să joace cu 2. Am improvizat și cu Pitu, care după transfer n-a mai jucat în Franța mijlocaș central. Ișfan n-a jucat niciodată pe acel post, cel de mijlocaș central dreapta”, a spus Emil Săndoi, potrivit gsp.ro.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles