fbpx

Tricolorele au pierdut-o și pe Neagu în Romania – Ungaria!

Romania – Ungaria a fost meciul decisiv pentru calificarea în semifinala Europeanul de handbal!

Partida Romania – Ungaria a fost, în mod clar, cel mai important duel al tricolorelor de până acum. Româncele nu au reușit să se impună și stau la mâna altora.

Prima repriză a început cu România în prim plan. Elevele lui Ambros Martin au atacat din prima clipă și părea că au meciul în mână. Neagu era de neoprit, Pintea trebuia să fie blocată de câte patru adversare, iar Dumanska nu lăsa nimic să treacă. Totul până în minutul 20, atunci când Ungaria s-a mobilizat și a redus din diferență. În ultimul minut, româncele au preluat conducerea (17-16),dar în ultima secundă, formația maghiară a restabilit egalitatea pe tabelă (17-17).

În partea secundă, Ungaria a condus pentru prima dată (17-18). Româncele au ieșit puțin derutate după pauză. Atacul nu a funcționat la capacitate maximă. Pintea și colegele sale au luat la țintă portarul advers, timp în care maghiarele s-au detașat la cinci goluri (20-25). Eva Kiss le-a exasperat pe tricolore,care au reușit cu greu să revină la patru goluri (22-26). România a răbufnit,iar până în minutul 51, a reușit să reducă diferența la 1 (26-27). Din păcate pentru trupa lui Ambros Martin, în minutul 52, Cristina Neagu a fost scoasă cu targa de pe teren și dusă la ambulanță. Românii din tribune au rămas cu lacrimi în ochi și cu speranța într-o victorie a favoritelor. Până la finalul meciului,România nu a reușit să întoarcă scorul și a pierdut, scor 29-31

Calificarea depinde de rezultatul ultimei partide dintre Germania și Olanda. Dacă nemțoaicele vor reuși să învingă Olanda la 14 goluri diferență,doar atunci România va pierde calificarea.

Foto: Handbal Feminin

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0