fbpx

Deschizători de drumuri în Grecia: românii au dus corona în Creta!

Ce se întâmplă cu românca aflată în vacanță în Creta și depistată cu COVID-19!

Femeia, aflată în vacanţă împreună cu soţul ei, a fost izolată la hotel, urmând ca duminică să fie transportat la o altă unitate hotelieră, în carantină, a informat Ministerul Afacerilor Externe, citat de stirileprotv.ro. Românca a sosit în Republica Elenă joi, 2 iulie, cu o cursă charter, cu escală la Atena, având ca destinaţie Insula Creta.

Toţi pasagerii cursei aeriene respective au fost testaţi la sosire pentru COVID-19, iar rezultatele testelor prelucrate până la acest moment au confirmat un singur caz pozitiv. În prezent, cetăţeanul român este în autoizolare la hotel urmând ca, în cursul zilei de 5 iulie, să fie transportat la o unitate hotelieră desemnată ca locaţie pentru carantină. Conform datelor oficiale comunicate de către autorităţile elene, o anchetă epidemiologică vizând contacţii direcţi ai persoanei depistate pozitiv este în curs. Persoanele depistate pozitiv vor fi plasate în carantină, iar cele cu rezultat negativ al testării îşi vor putea continua sejurul”, a precizat Ministerul Afacerilor Externe, citat de ProTv.

Autoritățile române menţionează că grecii pot modifica fără preaviz condiţiile de intrare pe teritoriul naţional, în funcţie de numărul de noi cazuri de COVID-19 ce vor fi înregistrate pe parcurs.

Grecia efectuează teste aleatorii pentru COVID-19 în rândul turiștilor, cei testaţi fiind obligaţi ca până la aflarea rezultatului testului să rămână în izolare la adresa comunicată autorităţilor. Turiştii străini testaţi pozitiv în Grecia sunt plasaţi 14 zile în izolare în hoteluri de carantină, în cazul în care nu necesită spitalizare.

În 3 minute poți să vezi și: VIDEO : Un fost ministru al educației îl face pe Selly ,,maimuță needucată!”

Craioveanul Selly are planuri mari pentru sistemul de învățământ românesc!

Cine are dreptate: Selly sau fotograful!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0