12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Românii pleacă mai devreme în vacanță. Când își vor primi voucherele

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat când vor începe repartizarea tichetelor de vacanță Românii vor începe să-și primească vocuherele de săptămâna viitoare!

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a spus, la finalul unei întâlniri de lucru cu autorităţile locale, agenţii economici şi conducerea judeţului Constanţa, că de săptămâna viitoare va începe repartizarea voucherelor de vacanţă. Românii vor avea de săptămâna viitoare tichete de vacanță.

Românii pleacă mai devreme în vacanță

„Voucherele de vacanţă au intrat în linie dreaptă. Ministerul Turismului, săptămâna viitoare, o să le acorde tuturor angajaţilor”, a spus Trif. Ministrul a precizat că aceste vouchere sunt un ajutor pe care Executivul îl dă atât turiştilor români, cât şi întregului sector, în general, pentru că se pot consuma doar pe teritoriul României.

„Este un ajutor dat de către Guvernul României în mod direct turistului român şi turismului românesc. (…) Aceste vouchere de vacanţă, în valoare de 1.450 de lei pentru fiecare persoană, se pot cheltui doar pe teritoriul României”, a mai spus Trif.

Salariaţii din instituţiile şi autorităţile publice vor beneficia, până la 30 noiembrie 2018, de indemnizaţie de vacanţă, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei, potrivit unei hotărâri de aprobare a normelelor metodologice de aplicare a OUG privind acordarea voucherelor de vacanţă.

Un primar a lovit cu masina o minora din Caracal 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles