26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Romii din Fața Luncii au dirijat traficul la Ciuperca!

Dacă polițiștii de la circulație intră vreodată în grevă, craiovenii pot să stea liniștiți, are cine să-i înlocuiască

Membrul unei familie de romi din Fața Luncii a organizat sâmbătă o înmormânare la care a participat alte câteva zeci de persoane, însă nu purtau măști. Astfel, polițiștii au prins ocazia și au împărțit zeci de amenzi pentru nerespectarea regulilor de protecție împotriva COVID-19, și nu pentru că au dirijat traficul.

Trecerea cortegiului funerar a fost filmată de un craiovean în zona ,,Ciupercă”, din cartierul 1 Mai. În imagini se observă cum unii dintre participanți stau fie pe benzile de circulație, iar alții pe o trecere de pietoni, pentru a opri traficul. 31 de persoane au primit amenzi pentru că nu au purtat măști și nu au respectat măsura distanțării fizice.

https://www.youtube.com/watch?v=9mDsKAZNg88&feature=emb_title

,,În cursul zilei de 10 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe traseul de deplasare al unui cortegiu funerar, persoanele participante nu ar fi respectat toate normele de protecție sanitară. Astfel, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat 30 de persoane care nu ar fi respectat în totalitate măsurile de distanțare fizică și protecție sanitară, fiind aplicate amenzi în valoare de 3.000 de lei. De asemenea, un bărbat de 30 de ani, din Craiova, a fost sancționat contravențional, în calitate de organizator, cu amendă în cuantum de 3.000 de lei”, a precizat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Deocamdată nu au fost anunțate măsuri și pentru cei care au ”dirijat” traficul.

VIDEO: Cine îi ia locul lui Napoli pe banca FCU Craiova!

VIDEO! România sălbatică: romii ne fură autostrăzile!

Care sunt cele 14 județe în prag de carantină!

Mititelu a cedat în fața Peluzei: „Ne ajunge rândul la toți să antrenăm Știința”

Mititelu nu se vede încă în prima Ligă: „Promovarea este departe”

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles