Ronaldo, one man show! Portugalia – Spania 3-3!

Cel mai așteptat duel din faza grupelor de la CM2018 nu a dezamăgit! Portugalia și Spania au făcut spectacol în Rusia, iar Ronaldo a fost colosal!

Startul meciului i-a prezentat pe portughez în atac, iar acest lucru a fost benefic pentru Ronaldo și colegii săi, pentru că Portugalia a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 4, iar șeptarul Campioanei Europene a transformat fără emoții. Dacă în celelalte două partide disputate pe 15 iunie, golurile au fost marcate în ultimele minute, iată că de data aceasta, s-a marcat încă din startul partidei. Spectacolul nu s-a oprit acolo, cele două echipe au continuat să atace, dar șansa a fost de partea Spaniei. Diego Costa a luat o acțiune pe cont propriu și într-un moment de sclipire a reușit să înscrie și să readucă egalitatea pe tabelă. La faza imediat următoare, spaniolii au ratat o mare ocazie, iar meciul parcă s-a aprins și mai tare. Spaniolii au dominat, dar tot portughezii au fost cei care au înscris și din nou prin Cristiano Ronaldo, care a reușit dubla în minutul 44. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-1.

Partea secundă a început cu Spania în atac, dar cu o apărare avansată a Portugaliei care a venit în întâmpinare. Apărarea avansată nu a fost utilă și la fazele fixe. Spaniolii au restabilit egalitatea prin Diego Costa, care a înscris după o fază fixă și a reușit și el dubla. Meciul părea din ce în ce mai disputat, mai ales că fiecare formație are de tras pentru că fiecare își dorește să ocupe o poziție cât mai avantajoasă în grupa B. Nu a trecut mult și Spaniolii au reușit să înscrie din nou, de această dată prin Nacho, în minutul 58. A fost o ghiulea aproape imposibil de parat, iar partida a luat o întorsătură foarte interesantă. Până în minutul 87, Spania pusese stăpânire pe întreg terenul, dar o lovitură liberă a schimbat totul. Ronaldo a reușit tripla, din lovitură liberă. Lovitură de geniu pentru starul portughez a continuat maniera partidelor de până acum de la CM2018, în care s-a înscris mereu pe final. Probabil că toți fanii portughezi se gândesc deja la cât de departe îi poate duce Cristiano. Partida dintre Portugalia și Spania s-a încheiat, scor 3-3.

Programul CM 2018 pentru vineri 15 iunie:

ora 13:00 Franța – Australia (Kazan), grupa C.
ora 16:00 Argentina – Islanda (Moscova, Spartak), grupa D.
ora 19:00 Peru – Danemarca (Saransk), grupa C.
ora 22:00 Croația – Nigeria (Kalinigrad), grupa D.

Sursă foto: fifa.com

Citește și: Final de infarct între Maroc și Iran!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *