fbpx

Rotaru, convins de Bergodi să transfere o rezervă: „E important să avem posturile dublate”

Cristiano Bergodi a realizat că dublurile pe post nu vor însemna neapărat și concurență pe fiecare poziție, cel puțin până în iarnă!

Craiova e pe val în Liga 1. Chiar dacă oltenii nu au arătat în nici o partidă extraordinar din primul minut până în ultimul, alb-albaștrii au reușit să bifeze cinci victorii din tot atâtea posibile. Bergodi s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi din prima repriză, dar partea secundă nu l-a încântat pe antrenorul italian.

Trei puncte importante, dar nu sunt foarte mulţumit. Prima repriză am jucat bine, dar în repriza a doua…dacă noi credem că putem juca aşa…nu am riscat deloc, am suferit mult în ultimele minute. Nu se poate sta aşa, cu frica de a lua gol. În fotbal, lucrurile se schimbă, dar nu ştiu, vom vorbi cu băieţii. Important este că am luat trei puncte. A doua repriză nu am jucat aşa bine, dar am avut ocazii. Nistor a ratat singur cu portarul, Mihăilă la fel, Koljic, puteam marca al treilea gol. Ivan a avut ceva probleme, deja la pauză se resimţea. Am schimbat rapid, dar nu cred că e ceva grav” a spus tehnicianul Craiovei.

După meciul cu FC Argeș, Bergodi și-a dat seama că și-a convins patronul să aducă în Bănie o rezervă, mai exact, o soluție în plus pe banca de rezerve pentru postul de vârf. Tudorie va sta în umbra lui Koljic până ce bosniacul se va accidenta sau va fi suspendat, pentru că forma acestuia este extraordinară. Antrenorul italian a cerut dubluri pe posturi, dar acest lucru nu înseamnă și concurență, pentru că degeaba Tudorie este dublura lui Koljic, pentru că între cei doi este o diferență mare de valoare, cel puțin în acest moment.

Tudorie are un jucător în faţă extraordinar, probabil cel mai bun atacant din România. Dar, pentru noi e important să avem posturile dublate. Alex Tudorie e important, îl cunosc foarte bine, dar acum Elvir este extraordinar. Cred că pentru Koljic poate fi un an important, a început extraordinar campionatul” a mai spus Bergodi.

În 3 minute poți să vezi și: Gicule, scuză-ne! Am jucat în numele lui Balaci!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0