fbpx

Mihai Rotaru, copia lui Adrian Mititelu!

Echipa s-a chinuit cu Voluntari, iar patronul nu s-a mai putut abține și a acționat după modelul lui Mititelu! Pițurcă își poate aminti experiența din 2010!

După ce au fost foarte aproape să fie încurcați de Voluntari, chiar pe teren propriu, oltenii au avut pare de o surpriză. Patronul echipei, Mihai Rotaru, a coborât din tribune și a mers la interviuri, să-i pună o întrebare lui Ivan: „ Zi adevarul…ați jucat prost?”. VIDEO AICI.

În momentul de față, Victor Pițurcă răspunde de tot ce mișcă la echipa lui Rotaru, iar finanțatorul nu a mai apărut de ceva vreme pe buzele suporterilor. Rotaru nu a fost niciodată un împătimit al camerelor și nici nu a fost genul care să alerge după atenție, dar este posibil ca acesta să simtă nevoie să arate că nu a fost sărit din schemă la Craiova.

Totodată, omul ce a stat la cârma clubului până la numirea lui Piți a reușit să-l copieze pe Adrian Mititelu, cel care a fost crainic, reporter și patron la FCU Craiova. VIDEO AICI

Pițurcă își poate aminti de episodul din 2010. Era antrenor tot la Craiova, doar că îl avea patron pe Adrian Mititelu. Atunci, finanțatorul spunea că managerul numit chiar de el încearcă să-i ia echipa: „Au început de vreo doua zile campanii de denigrare la adresa mea, presa care e buna prietena cu Victor Piturca. S-au coalizat prea multi, încep sa cred ca Piturcă si apropiații lui încearca sa-mi ia echipa. Cum sa-mi ia echipa?„, declara Mititelu la Sport.ro.

Ar fi una dintre cele mai mari surprize ca Mihai Rotaru să înceapă să apară mai des în fața camerelor și să nu se mai bazeze doar pe comunicatele de pe site-ul clubului. Cu siguranță, o parte a suporterilor ar aprecia, iar alta nu ar face-o. Totodată, acesta ar pune o presiune în plus pe fotbaliști.

În 3 minute poți să citești și: Băieții lui Piți și-au uitat talentul pe malul Mării Negre!

 Cârțu: „Dacă lui Pițurcă nu-i convine, nimeni nu forțează!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
Mihai Rotaru, copia lui Adrian Mititelu!
Article Name
Mihai Rotaru, copia lui Adrian Mititelu!
Description
Echipa s-a chinuit cu voluntari, iar patronul nu s-a mai putut abține și a reacționat după modelul lui Mititelu! Pițurcă își poate aminti experiența din 2010!
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0