27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Rotaru, despre posibilitatea de a prelua FCU Craiova: „Am evitat sa comentez”

Pavel Badea spune că nu e imposibil, iar Mititelu Jr. e gata să-i lase echipa lui Mihai Rotaru!

Mititelu Jr. a spus clar că vrea să vândă și că e dispus să-i dea echipa chiar și lui Mihai Rotaru. Întrebat despre o posibilă fuziune între cele două cluburi, Pavel Badea a spus: „Foarte puțin probabil, dar nu imposibil!”.

Totuși, este vorba despre o decizie pe care doar Mihai Rotaru ar putea să o ia. Patronul de la CS Universitatea Craiova nu vrea să se gândească la o astfel de investiție, chiar dacă ar avea șanse să ducă la o unitate în Bănie.

Nu comentez. Fiecare să meargă pe drumul lui, să își ducă soarta. Am evitat sa comentez pe seama altor echipe”, a spus Mihai Rotaru, conform Digisport.

Omul de afaceri este mult mai aproape de retragerea din fotbal decât de cumpărarea FCU Craiova. Rotaru spune că sunt șanse mari ca în anul 2023 să lase pe altcineva să suporte presiunea suporterilor din Bănie.

După zece ani de mină, pot să mă pensionez. La un club cu pretenții, să reziști emoțional, ai două variante: fie ești sociopat, nu îți pasă de ce se întâmplă în jurul tau, nu îți pasă de suporteri, fie ai atât de mulți bani încât nu îți mai pasă și, pentru tine 10 milioane de euro sunt doar bani de țigări”, a mai spus Mihai Rotaru.

Adi Mutu îl taxează pe Trică: „Ar trebui să îți vezi de treaba ta, nu să ai scuze inutile”

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles