21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Rotaru, încă un tun: 3 milioane pe Băluță! Urmează Mitriță?

Oltenii sunt puși pe căpătuială în acest mercato. După ce l-au vândut pe Vladimir Screciu se despart și de Alexandru Baluta, pentru o sumă fabuloasă.

 

CS Universitatea Craiova renunță la strategia un singur titular vândut pe sezon. După Vladimir Screciu, formația olteană se desparte în aceast mercato și de căpitanul Alexandru Băluță. Decarul oltenilor ajunge la Slavia Praga, echipă care a inaugurat stadionul din Bănie. După ce le-a dat 4 în noiembrie, acum îi deposedează pe juveți și de cel mai bun marcator al lor. Suma de transfer este de 3 milioane de euro, dar clauzele adiacente o pot urca la 4 milioane. Băluță va fi rival în prima ligă cehă cu Bogdan Vătăjelu.

 

În vara lui 2014, Alexandru Băluță a fost cumpărat de CS Universitatea Craiova de la Viitorul Constanța cu 400.000 euro. În patru ani, cota jucătorului a urcat de 10 ori.

 

Clubul oltean a anunțat mutarea pe site-ul oficial: După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația Slavia Praga pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluță. Alexandru Băluță, unul dintre cei mai vechi jucători din lotul echipei fanion a Olteniei, a îmbrăcat sfântul tricou alb-albastru în 141 de meciuri, reușind să marcheze 28 de goluri și să ofere 16 pase decisive. A bifat, în total, 10.314 minute, fiind pilonul echipei și unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ai tribunelor din #VulcanulDePeOblemenco. De asemenea, Alex a devenit și unul dintre jucătorii de bază ai echipei Național de fotbal a României”.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles