fbpx

Mihai Rotaru, la un pas să-l înlocuiască pe Papură!

Patronul Craiovei îi poate împăca pe fani înainte de reînceperea campionatului: Antrenorul este dispus să semneze!

Suporterii i-au cerut lui Rotaru să numească un antrenor cu nume și să renunțe la Corneliu Papură. După ce Edi Iordănescu nu a reușit să facă pasul în Bănie, patronul Craiovei îi poate împăca pe fani cu o singură mișare: plata a 175.000 de euro, clauza de rezilere a lui Marius Șumudică.

Antrenorul ce a făcut-o pe Astra Giurgiu campioană poate repeta isprava la Craiova, dar pentru acest lucru este nevoie de dorința oltenilor și de un efort financiar al lui Mihai Rotaru. Șumudică și-a manifestat deja dorința de a-i antrena pe alb-albaștri.

Niciodată nu pot să spun niciodată! Craiova e un oraș frumos, un oraș care arde pentru fotbal, care atrage orice antrenor. Ai stabilitate, am înțeles că au un patron care plătește salariile la timp, ceea ce a devenit un lux în România și nu numai în România. E un om dispus să facă performanță. Dacă se va ajunge la varianta Șumudică, cred că se rupe stadionul, să fiu sincer, s-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă. E ca și cum ar plăti cineva o sumă de transfer, când l-au luat pe Nistor și au plătit 300.000-400.000 de euro, nu poate să-l ia pe Șumudică, să plătească 175.000 de euro? Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești. Există o chimie, dar nu putem avansa, am o clauză, am semnat încă un an la Gaziantep. E departe de a se realiza. Câştig aici destul de bine, o sumă cu 6 zerouri pentru staff-ul meu, am şansa de a mă exprima ca antrenor, a spus Șumudică la Digi Sport.

Dacă ar ajunge în Bănie, rapidistul ar găsi deja un lot compact, care ar avea nevoie doar de mici modificări. Astfel, tehnicianul poate realiza ceea ce lui Pițurcă i s-a părut imposibil în momentul în care a părăsit Craiova: câștigarea titlului.

În 3 minute poți să citești și: Astra a pus mâna pe unul dintre cei mai promițători jucători ai Craiovei!

Antrenor pentru Craiova, direct din lojă!

Video! Nistor, gol direct din corner! Craiova câștigă primul amical din Antalya!

Campion de juniori al Italiei, pe lista de transferuri a lui Rotaru!

Istoria și mai aiuritoare a CS Universitatea. Autor: același club

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0