fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

Sorinaccio, piesă de decor în vitrina clubului: “N-am ştiut nimic. Am venit de dimineață la muncă ştiindu-l pe Devis antrenor!”

Mihai Rotaru a intrat la Digi și a prezentat o variantă proprie a despărțirii de Mangia. Patronul oltenilor spune că s-a ajuns la reziliere din vorbă-n vorbă: Mangia nu a fost demis. Pur şi simplu a fost o discuţie în care s-a ajuns la concluzia că cel mai bine e să ajungem la un numitor comun. Noi ţinem foarte mult la Devis, a făcut parte din familia noastră doi ani de zile. Nimeni nu a luat în calcul o despărţire înainte de ziua de ieri. Ce s-a întâmplat ţine de bucătăria noastră internă. Dar repet, a fost o despărţire mai mult decât prietenoasă. Nu a fost scandal, nu au fost probleme în vestiar, nu avem ce să îi reproşăm din punct de vedere al profesionalismului. Nu sunt aspect fapte grave. În 99% de cazuri, în situația unei înfrângeri sau a unui egal, vorbesc cu antrenorul la 48 de ore după meci. Doar în 1% vorbesc la 24 de ore, așa s-a întâmplat acum“.

Crăciunescu a intervenit în discuție: Domnu Rotaru, s-a întâmplat ceva atât de grav între dumneavoastră și Mangia, încât să nu-l chemați și pe președintele Cârțu la discuție? Rotaru a răspuns: „Nu, domnule Crăciunescu, nici vorbă! Pur și simplu am ajuns fără să ne propunem la reziliere. De la o cafea. Noi nu am vrut să-l demitem, el nu a vrut să demisioneze. Și am reziliat mai mult decât prietenește, de comun acord, natural. Noi când ne-am așezat la masă, nu ne-am gândit vreo secundă că ne vom despărți!”.

Cârțu afirmase în prealabil că nu a știut de despărțirea de italian: Şi eu am fost surprins că Mangia a fost demis. Am venit azi la birou şi am aflat. Nu am făcut vreo analiză, nu l-am chemat să discutăm. A fost doar o discuţie între Rotaru şi Devis, în urma căreia s-a ajuns la soluţia rezilierii. Singurii care vă pot da explicaţii despre ce s-a întâmplat azi sunt ei doi, Rotaru şi Devis. Probabil a fost o despărţire amiabilă, nu ştiu. Nimeni din club nu s-a aşteptat să ne despărţim. Eu venisem azi la club şi spuneam că îmi pare rău că nu avem cum să îl ajutăm pe Devis, că doar el şi echipa se pot ajuta. Şi mi-a spus cineva că Mangia nu mai e antrenor

În 3 minute poți să citești și: FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

 „Gata! Acum ești antrenor tu și Becali!”

 La angajare, Papura a primit bonus eventul din 1991!

Mangia, dat afară! Cine duce Craiova în Europa!

 Cicâldău: „Asta e! Au reușit să întoarcă!”

Bărbuț: „Nu e tensiune, cred că am jucat bine în prima repriză”

Iertare, Gică! „Te așteptăm înapoi pe Oblemenco”

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles