fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

Show cu Rotaru în emisiunea lui Moraru!

Patronul Craiovei s-a bucurat de fotbal şi apoi a sunat la televiziune, ca să anunțe că va lua campionatul. Pe cel următor.

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, și-a făcut un obicei să intre prin telefon la Digi, ca Gigi. La miez de noapte, omul cu banii de la formația olteană, a prezentat concluziile de la finalul meciului pierdut cu FCSB: Toți suntem triști pentru rezultat, dar ne-am bucurat de fotbal. Au fost două echipe care s-au bătut, și-au dorit. Craiova s-a bătut, din păcate nu a fost să fie. Cred cu toată sinceritatea că la anul vom lua campionatul. Vrem să construim o echipă care să ia campionatul. Noi credem că au fost lucruri bune, că am făcut și greșeli. Dar ne bucură că am produs fotbal. Cele mai bune meciuri ale campionatului au fost Craiova – Viitorul, Craiova – FCSB. Deci au avut un numitor comun: Craiova. Noi am pierdut campionatul în meciurile cu Chiajna, Hermannstadt, Sepsi. Noi vrem să facem o echipă mai puternică, nu știm încă dacă vom lua din Portugalia, ori din campionatul intern. Ne vom întări, deja avem niște ținte. Facem tot posibilul ca an de an să fim mai puternici”.

Rotaru susține că vânzările jucătorilor, chiar dacă au slăbit echipa, au fortificat clubul: „Aceste transferuri au întărit clubul, l-au stabilizat. Nu am vândut de dragul de a vinde. Păi dacă era Mitriță, mai putea fi promovat Mihăilă, care e un pariu al nostru? Eu cred că Universitatea Craiova va fi mai puterică sezonul viitor. Toți suporterii vorbesc despre banii încasați din transferuri. Nici un euro nu a fost scos din club. Acționarii au investit 15 milioane de euro în ultimii șase ani. Noi avem un buget anual de 7 milioane de euro. 2.4 vin din drepturile TV, 1.2 din bilete, iar 1.2 din publicitate. Rămâne un deficit de 2.2 milioane euro pe care trebuie să-l acoperim, inclusiv cu transferuri”.

A urmat un dialog incredibil între Mihai Rotaru și Vali Moraru, pornit de la nemulțumirea patronului CS Universitatea că televiziunile programează meciurile în zile și la ore nepotrivite, îndepărtând astfel fanii de la stadion.

Mihai Rotaru: „Dacă nu aveați drepturile TV, nu discutați acum cu mine!”

Vali Moraru: Vă reamintesc că dumneavoastră ați sunat. Nu mai zic că ați vrut să ne sugerați și vreo două întrebări!”

Mihai Rotaru: Deteriorați produsul Liga 1, programând meciurile luni, la ora 21, la minus 7 grade. Astfel de programări gonesc suporterii de la stadion.

Vali Moraru: V-a rugat domnul Papură să programăm meciurile mai devreme, că el se culcă la 10. 

Mihai Rotaru: „Asta e întrebarea dumneavoastră?”
Vali Moraru: „Păi la cum vorbiți, da, asta e întrebarea mea”

Mihai Rotaru: „Eu reprezint 7% din fotbalul românesc!”
Vali Moraru: „Stați, că fotbalul românesc înseamnă și Universitatea Cluj. Înseamnă și Liga 2””

Mihai Rotaru: „Eu reprezint 7%, nu 100%”
Vali Moraru: „La ce vă referiți?”

Mihai Rotaru: „Păi 100 împărțit la 14 cât vă dă?”
Vali Moraru: „Nu înțelegeți că și cluburile din Liga 2 înseamnă fotbalul românesc?”

Vali Moraru: „Nu mă trageți pe mine de urechi. Domnule Rotaru, sunteți 7% din Liga 1, vorbiți cu Liga când se vând drepturile și vedeți dacă puteți să schimbați orele”
Mihai Rotaru: „Suntem 7,2% din fotbalul românesc.”

Vali Moraru: „Nu înțelegeți românește? Fotbalul românesc nu e doar Liga 1! E în regulă. O seară bună. Felicitări pentru aducerea lui Sorin Cârțu. Avem și noi cu cine să vorbim”

În 3 minute poți să citești și: VIDEO! Înjurături de județeană pe tunelul din Templul Craiovei!

  Papură a rămas mască după intrarea lui Donkor: „E bizar!”

Donkor, decisiv în Craiova – FCSB 0-2! Oltenii tremură pentru locul 3!

Mihăilă: „E normal ca fanii să plece supărați, aveau așteptări”

Calcule la milimetru: U Craiova mai poate lua campionatul, dar poate încheia și pe 4!

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles