-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Rotaru nu transferă și Reghe dă afară jucători!

E clar, problema a fost la Ouzounidis. A început curățenia printre alb-albaștri!

Mihai Rotaru nu a făcut cele mai utile transferuri în această vară. Finanțatorul trupei din Bănie l-a adus la Craiova pe Vînă, care este mai mult rezervă, l-a transferat pe Găman, în condițiile în care îl avea deja pe Marius Constantin, și l-a cumpărat pe Lazar, ca să-i fie rezervă lui Pigliacelli. Pe lângă cei 3, Rotaru a reușit împrumutul lui Lyes Houri. Reghecampf a certu jucători după primele meciuri pe banca alb-albaștrilor, dar acum antrenorul a ajuns să dea afară din ei.

Potrivit ProSport, Reghecampf a decis să îi excludă din lot pe Alexandru Mateiu și Mihai Bălașa. Nu este prima dată când Laurențiu Reghecampf îl trece pe lista neagră pe fundașul central alături de care a lucrat și la FCSB. Cât despre Mateiu, mijlocașul deja începe să trezească suspiciuni la adresa lui Ouzounidis, fostul său antrenor de la Craiova.

În ultimii ani, Alex Mateiu a fost exclus din lot de mai mulți antrenori. În 2016, când Craiova era pregătită de Gigi Mulțescu, mijlocașul a fost scos din lot pentru viaţă nesportivă. Alături de el, la acea vreme, era exclus și Dumitraș. Doi ani mai târziu, Devis Mangia a fost tehnicianul care l-a luat în vizor pe Mateiu. Atunci, italianul l-a amendat pe jucător după ce a gesticulat la ceea ce s-a vrut o indicație venită de pe bancă. A urmat și cel mai aprins episod: cu Victor Pițurcă. Jucătorul adunase 41 de zile fără să joace. La început, antrenorul a motivat că jucătorul lipsește din cauza unei accidentări la spate, dar se pare că problemele de sănătate nu au durat mai mult de 10 zile: „Am avut o problemă la spate. Am stat 7 zile – 10 zile. După, nu am fost introdus. A fost decizia antrenorului, nu a fost nici o problemă”, a dezvăluit Mateiu, care a avut apoi probleme cu Bergodi. Tehnicianul italian l-a transformat din piesă de bază, în rezervă de lux.

În afară de interimarul Papură, singurul antrenor care nu a avut probleme cu Mateiu a fost Ouzounidis. Variantele pot fi multiple în această situație. Jucătorul nu i-a făcut probleme grecului, tehnicianul nu era interesat de comportamentul extra-sportiv al fotbalistului sau Rotaru putea să impună jucători la acea vreme. Un lucru este cert: Mateiu nu este tocmai cel mai cuminte fotbalist dacă a avut probleme cu atâția antrenori.

foto: facebook.com/UCVOficial

Dolj: Un tânăr de numai 26 de ani a murit după ce s-a infectat cu COVID-19

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles