fbpx

Noul antrenor al Craiovei nu este "marioneta" Papură. E Super-Papy!

Rotaru i-a ridicat statuie lui Papură și i-a confirmat, oficial, postul de principal. Ioanțoaia îl face praf pe patron:”A mimat negocieri cu Iordănescu. El vrea executanți pe bancă!”

Într-un comunicat lansat pe facebook, Mihai Rotaru îl aduce un elogiu lui Papură. Glorifică marile performanțe ale acestuia cu Sabail și Honved și calculează cum astăzi ar fi fost pe primul loc dacă l-ar fi păstrat principal: „Astăzi, ne asumăm numirea domnului Corneliu Papură în funcția de antrenor principal. La calitățile pe care am mizat în alegerea pentru perioada precedentă în care a fost antrenor principal, acum putem să mai adăugăm una: rezultatele obținute. Pentru că domnul Papură a reușit în aceea perioadă două calificări consecutive în tururi superioare ale UEFA Europa League, precum și o medie de două puncte pe meci, medie care, dacă ar fi fost menținută astăzi, ne-ar fi plasat pe prima poziție a clasamentului. Și asta în condițiile în care timp de o lună și jumătate a jucat din 3 în 3 zile, cu deplasări în Azerbaidjan, Grecia sau Ungaria”.

Confirmarea lui Papură nu este singurul scop al comunicatului, ci și reabilitarea lui Pigliacelli: „Credem totodată că jucători precum Martic, Mirko sau Mateiu, jucători ce au evoluat mai puțin sau deloc în ultima perioadă, vor aduce un plus valoric echipei. Și sperăm că în perioada imediat următoare să se mai alăture cel puțin un nume familiei noastre”.

Acest comunicat vine ca o replică fermă la editorialul necruțător al lui Ovidiu Ioanițoaia, care-l asemuiește pe Rotaru cu Gigi Becali în părțile nesănătoase și neproductive ale patronajului fotbalistic autohton. În editorialul M. Rotaru și „brelocul”, Ovidiu Ioanițoaia îl desființează pe patronul Craiovei. Ziaristul îl acuză pe conducătorul oltenilor că a mimat negocierile cu Iordănescu și Bergodi, pentru a controla inclusiv aspectele tehnice de la echipă: „Deoarece Mihai Rotaru n-a urmărit altceva decât să-l păstreze pe Papură, omul său de casă și de încredere, care nu-i iese din vorbă și care execută ce i se cere, dar și ce i se sugerează. Nu degeaba se spune despre Papură că-i feblețea patronului. El și preparatorul fizic Cornel Blejan, neschimbat de aproape 7 ani, sunt marionetele lui Rotaru. Păpușile unuia care începe, ori continuă?, să calce pe urmele lui Gigi Becali. Să taie și să spânzure, să hotărască în toate domeniile. Inclusiv în cel tehnic”.

În 3 minute poți să citești și: Doliu în jurnalismul românesc! Cristina Ţopescu a murit. Avea 59 de ani

Mihai Rotaru, la un pas să-l înlocuiască pe Papură!

Astra a pus mâna pe unul dintre cei mai promițători jucători ai Craiovei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Summary
Noul antrenor al Craiovei nu este "marioneta" Papură. E Super-Papy!
Article Name
Noul antrenor al Craiovei nu este "marioneta" Papură. E Super-Papy!
Description
Rotaru i-a ridicat statuie lui Papură și i-a confirmat, oficial, postul de principal. Ioanțoaia îl face praf pe patron:"A mimat negocieri cu Iordănescu. El vrea executanți pe bancă!"
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0