Rotaru promite noi achiziții. Deocamdată, a făcut echipa fără Nemec!

Patronul Craiovei a intrat în direct, anunțând că l-a pierdut pe vârful lui Dinamo, dar îl păstrează pe Mitriță.

 

Mihai Rotaru a dezvăluit că l-a vrut în atac pe Nemec, ultima oară la Dinamo. Dar s-a izbit de refuzul jucătorului, pentru care Liga 1 nu mai prezintă interes. “Pe Nemec l-am ofertat, da. Nu vrea sa vina in Romania. Eu cred ca am facut o oferta mai buna decat FCSB pentru Nemec”, a spus Rotaru la Ora exacta in sport. Cu alte cuvinte, Craiova i-a pus pe tavă jucătorului peste 100.000 de euro și un salariu mai mare de 20.000 de euro, aceasta fiind ultima ofertă a lui Becali.

 

După ce i-a vândut pe Băluță, Gustavo și Screciu, patronul juveților a liniștit fanii, transmițând că Mitriță și Bancu nu vor părăsi echipa: “100% Mitrita ramane. Bancu nu pleaca, ne-a spus ca vrea sa continue la Craiova. Lui Baluta i-am promis din iarna ca il vom lasa sa plece. Pe Cicaldau l-am vrut de mult timp, de 6 luni, l-am urmarit. Am insistat, asa cum a zis si Gica Hagi, Craiova a fost exasperant de insistenta.”

 

Rotaru a anunțat că va continua campania de achiziții: “Vom mai face transferuri, dar nu vrem sa facem telenovele pe subiectul asta, vom anunta atunci cand se rezolva. Nu va pot spune pe ce posturi de intarim, dar suntem interesati sa mai facem achizitii”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0