Rotaru s-a decis: Cine va sta la cârma Craiovei!

Patronul Craiovei vrea să îi împace pe suporteri și are o singură variantă: rezultatele! Cine va sta pe banca oltenilor!

După despărțirea de Victor Pițurcă, suporterii Craiovei au răbufnit la adresa conducerii clubului, iar acum, Mihai Rotaru a încercat să-i aducă pe fani la sentimente mai bune prin aducerea unui antrenor cu nume: Edi Iordănescu. Relația dintre omul ce ține manetele de control la trupa din Bănie și tehnicianul de la Gaz Metan sunt foarte bune, doar că Edi mai are contract la Mediaș până în vară. Astfel, oltenii nu se vor complica să numească un antrenor pentru 6 luni și vor merge pe mâna lui Corneliu Papură, tehnicianul ce a avut rezultate destul de bune în scurta aventură ca principal pe banca Universității.

Suporterii pot fi împăcați printr-o singură metodă: rezultate bune, iar un antrenor nou, care nu cunoaște prea bine lotul, va avea nevoie de timp pentru a pune lucrurile pe roate. Așadar, Corneliu Papură este cel mai potrivit pentru a-i ține locul cald lui Iordănescu, cel ce vrea să le câștige dragostea craiovenilor.

Marius Șumudică nu va ajunge în Bănie!

Chiar dacă ar fi unul dintre puținii antrenori pe care fanii Craiovei l-ar accepta într-un astfel de moment, Șumudică nu este omul potrivit pentru a lucra cu Mihai Rotaru. Rapidistul a declarat mereu că nu lucrează prea bine cu jucătorii tineri, iar Universitatea a devenit deja o echipă ce produce și vine fotbaliști an de an. Totodată, lui Șumudică îi este bine în Turcia, acolo unde câștigă destul de mult și ar risca foarte mult dacă s-ar întoarce în România, mai ales la o echipă ce a reușit să îl facă până și pe Pițurcă să plece.

Papură nu va avea viață ușoară pe banca Universității nici de această dată. Dacă ultima oară când i-a condus pe alb-albaștri a fost contestat vehement de fani, pentru că îl înlocuia pe Mangia, acum, Papi îi ia locul lui Pițurcă, tehnicianul ce a avut curajul să anunțe lupta Craiovei la campionat.

În 3 minute poți să citești și: Edi Iordănescu vrea să-și asigure iubire eternă la Craiova!

 Fotbaliști români cu nume, soluții pentru Craiova!

Super-afacere pentru Rotaru: 500.000 de euro din Serie B!

Craiova renunță la 6 fotbaliști și poate pierde peste 2 milioane de euro!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0