32.3 C
Craiova
duminică, iunie 23, 2024

Rotaru, înainte de meciul cu FCSB: „De când sunt eu la Craiova, mereu am jucat la victorie”

Patronul Universității Craiova spune că oltenii au o singură variantă în această seară: victoria”

Meciul FCSB – CS Universitatea Craiova se va juca duminică, pe Arena Națională. Echipa lui Gigi Becali, FCSB, ocupă locul trei în Liga 1, cu 47 de puncte. Totodată, trupa din Bănie, patronată de Mihai Rotaru, se clasează pe poziția a cincea, cu 44 de puncte.

Stadion: Arena Națională, București 
Arbitru: Adrian Cojocaru / Asistenți: George Neașcu și Bogdan Ggheorghe Arbitru VAR: Ovidiu Hațegan / Arbitru AVAR: Lucian Rusandu.

Rotaru vrea victoria cu FCSB!

Mihai Rotaru vrea 3 puncte din derby-ul cu FCSB. Patronul alb-albaștrilor susține că așa a fost mereu, cel puțin de când este el la Craiova. Echipa lui și-a propus mereu să câștige duelurile cu formația din București.

Mergem la fiecare meci la victorie. De zece ani, de când sunt eu la Universitatea Craiova, mereu am jucat la victorie. N-am jucat niciodată la egal. Am bătut fără drept de apel pe FCSB și cu penalty inventat pentru ei acum câteva luni de zile, în turul campionatului. La 1-0 pentru noi, când Compagno îi trage una lui Bancu și, în loc să dea fault în atac, arbitrul o pune la punctul cu VAR. De ce nu i-am bate din nou? Nu am strângere de inimă legată de arbitrajul de la meciul cu FCSB. Sunt convins că lucrurile vor fi clare”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles