25.6 C
Craiova
luni, iunie 24, 2024

S-a aflat echipa care plătește 300.000 de euro pentru plecarea lui Laurențiu Reghecampf!

Mihai Rotaru a confirmat că deja a primit cererea de reziliere. Acum se știe și echipa care îl vrea pe Laurențiu Reghecampf!

300.000 de euro, atât poate lăsa în urmă Laurențiu Reghecampf, dacă pleacă de la Universitatea Craiova, în acest moment. Antrenorul a stat pe banca alb-albaștrilor timp de 7 etape. În două dintre ele a fost învins. Totuși, jocul elevilor săi începea să fie mai consistent, cel puțin așa a părut în partida cu Sepsi.

S-a aflat echipa care plătește 300.000 de euro pentru plecarea lui Laurențiu Reghecampf!

Laurențiu Reghecampf a fost readus la Universitatea Craiova pentru a termina o treabă pe care nu o finalizase. Cel puțin așa susținea Mihai Rotaru: „Am considerat că Laurențiu Reghecampf are o muncă de terminat la Universitatea Craiova. Vreau să aibă posibilitatea să-și ducă munca la sfârșit, să facă performanța de care are nevoie”, spunea patronul alb-albaștrilor.

Potrivit Fanatik, echipa la care va antrena Laurenţiu Reghecampf este Al Riad. Antrenorul român va pleca în scurt timp în capitala Arabiei Saudite pentru a negocia preluarea echipei din “liga stelelor”. Acolo, tehnicianul se va întâlni cu fostul său elev de la FCSB, Alin Toşca. Fundaşul evoluează la Al Riad din această vară, echipa fiind nou-promovată în prima ligă din Arabia Saudită.

Reghe riscă, dar pe bani mulți

Laurenţiu Reghecampf va prelua echipa de pe locul 16 din campionat, cu doar patru puncte acumulate. Nu va fi o misiune ușoară, dacă va accepta provocarea. Totuși, în joc sunt puse sume importante de bani. Tehnicianul și colaboratorii săi au fost convinși de saudiți să semneze pentru o remunerație totală anuală de 1.200.000 de euro, notează iamsport.ro.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles