18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Mesajul câinilor: „Ne vom bucura să câștigăm în fața a 30.000 de olteni!”

După tragerea la sorți, conducerea lui Dinamo privește cu încredere duelul cu Universitatea Craiova din sferturile competiției knock-out. Bucureștenii consideră că pot rezista împotriva a 30.000 de olteni.

 

Bogdan Bălănescu, secretarul general al lui Dinamo București, a fost portavocea „câinilor roșii” după aflarea împerecherii cu Universitatea Craiova, la tragerea la sorți a sferturilor de finală din Cupa României. Oficialul bucureștenilor apreciază că echipa pregătită de Vasile Miriuță poate obține calificarea pe stadionul „Ion Oblemenco”.

 

La Telekomsport, Bălănescu a spus: „E un meci mai dificil, dar ne vom bucura să câştigăm în faţa a 30.000 de olteni. Cred că toţi adversarii sunt dificili în faza aceasta a Cupei României şi jocurile anterioare au demonstrat-o. Mergem încrezători, cupa este un obiectiv în acest sezon şi vrem să ne calificăm”.

 

„Bineînțeles că putem să trecem de Craiova, de ce nu?”

 

Oficialul lui Dinamo apreciază că va fi o dispută echilibrată în groapa cu Lei: „Bineînţeles că putem să trecem de Craiova, de ce nu? Uitaţi-vă la meciurile anterioare, în afară de cel din Cupa României de anul trecut, au fost echilibrate. Sigur, au un avantaj că joacă acasă, în faţa propriilor suporteri, dar nu cred că sunt favoriţi”.

 

Universitatea Craiova – Dinamo București se va juca pe stadionul Ion Oblemenco, în sferturile de finală ale Cupei României, într-una din zilele de 27, 28 februarie sau 1 martie, în funcție de alegerea televiziunilor.

Citeste si: Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Australian Open! 

Sursa foto: ucv1948.ro

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles