15.6 C
Craiova
miercuri, mai 18, 2022

Să nu mă uiți, să mă povestești frumos

- Advertisement -

De fapt, nu. Uită-mă. Nu-ți aduce aminte momentele frumoase, nu-ți aduce aminte când mi-ai oferit primul sărut sau ultima îmbrățișare.

Poate că pentru tine am ajuns doar o amintire. Nu uita că amintirile se povestesc. Tu să mă povestești frumos. Să le povestești lor cum m-ai iubit doar pe mine. Să povestești lumii iubirea noastră. Pentru că mult era puțin, nu? Pentru momentul ăla când mi-ai spus că mă iubești mult, iar eu te-am întrebat cât de mult. Iar tu mi-ai șoptit că mult înseamnă puțin. Că oricât mă iubești tu, tot e puțin. Pentru că eu merit multe, iar tu nu mă meriți pe mine.Pentru că eu te reprezint. Sau te-am reprezentat, mai bine spus. Pentru că eram cea mai importantă. Pentru că eram singura. Singura care avea grijă de tine, singura care te întreba cum ți-a fost ziua. Singura care te-a iubit cu adevărat. Dar toate au un sfârșit. La fel și iubirea noastră.

Prima iubire nu-i întotdeauna ultima. Primul iubit aduce agitație, ultimul liniște

Prima iubire nu e neapărat primul iubit. Prima iubire e aia pe care n-o poți uita niciodată. Aia care se transformă într-o amintire. Plăcută sau neplăcută. Pentru că fiecare femeie are în viața ei un bărbat care i-a fost înger sau demon. Care i-a adus momente frumoase și iubire sau agitație și tristețe.

Tu mi-ai fost o lecție. Una destul de dură pentru c-am realizat multe. Pentru că m-am maturizat suficient  de mult încât să realizez că nu oricine merită. Am trecut repede peste, poate mai repede decât mă așteptam. N-am suferit, n-am plâns. Aveam de ce, aveam motive să mă descarc, aveam unele momente când îmi venea să urlu. Dar de ce? Pentru ce? Mai bine spus pentru cine. Pentru nimeni.

Femeie, nimeni nu-ți merită lacrimile. Mai bine plângi când îți rupi vreo unghie decât după un bărbat. Un bărbat care te-a rănit merită indiferență. Va înțelege el într-un final ce-a pierdut. Dar mereu e prea târziu să te mai întorci din drum. Dacă ești femeia care dă o a doua șansă, ești o fraieră.

Dacă tu crezi că mă poți uita, te înșeli. Voi rămâne întipărită în mintea ta. Da, voi rămâne o amintire, dar măcar să mă povestești frumos.

Citește și http://bit.ly/2ARDjoN!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles