fbpx

Noile tendințe ale anului 2018: Ce trebuie să purtăm în noaptea de Revelion!

Dacă vrei să strălucești în noaptea de Revelion trebuie să optezi pentru tonuri aprinse, nuanțe metalice, paiete și mult glitter.

Fiecare Revelion este un moment de schimbare a dorințelor, dar și a ținutelor. În noaptea de Anul Nou trebuie să purtăm haine în nuanța nisipului cald, nuanțe de galben și maro pentru că acestea pun în evidență natura feminină. O altă opțiune ideală este rochia din țesătură de satin în orice nuanță de galben, de la galben lămâie până la nuanța intensă a mierii. În funcție de locul unde petreceți Revelionul, rochiile în nuanță de maro sau auriu, pot fi seducătoare, elegante, ba chiar complicate.

Încălțămintea îți poate salva ținuta!

Dacă nu ai putut găsi rochia în culorile anului 2018, respectiv galben, maro, auriu, nu dispera! Încălțămintea îți poate salva ținuta, dacă este aleasă cu grijă. Cizmele, pantofii, botinele sau alte modele de încălțăminte, în orice nuanță de maro sau galben, pot completa perfect ținuta și îi pot da un aer armonios și elegant.

Accesoriile la modă în noaptea de Revelion

Toată această diversitate a culorilor poate aduce multe idei în privința accesorizării. Nuanțele bej-galben, cele de muștar sau nuanțele calde de ocru, pot pune baza unui look monocromatic. Pentru a face ținuta perfectă avem nevoie de accesorii pe măsură, de cele fabricate din piele naturală sau artificială, împodobite cu lanțuri sau capse. Cert e că accesoriile din aur sau argint nu se poartă în anul 2018, mai ales la o ținută elegantă din seara de Revelion.

Machiajul în stilul Smokey eye

Machiajul este unul din elementele esențiale. Pentru un make-up de seară reușit, nuanțele de galben-auriu arată cel mai bine în stilul Smokey eye. Ele pot fi aplicatesub formă de linii de tuș sau combinate cu nuanțe mai deschise. De altfel, abundența de sclipici, glitter auriu și umbre în cele mai neobișnuite nuanțe, pot completa machiajul perfect. Regula principală este ca sprâncenele să fie cât mai naturale.

Coafura în noaptea de Revelion

Cartea de vizită în acest an de Revelion este volumul,dezordinea, coafura retro care poate fi accesorizată cu bentițe fine, pietre prețioase sau flori naturale. În cazul unui party în club, cea mai bună variantă sunt împletiturile, iar pentru o cină cu prietenii, buclele lejere.

Nu rata: Greșelile bărbaților într-o relație de cuplu. Nici google nu le știe!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0