0.1 C
Craiova
luni, decembrie 4, 2023

Suporterii alb-albaștri: „Să vină chinezii la Universitatea Craiova!”.

Majoritatea fanilor olteni văd în preluarea clubului de către chinezi un pas înainte pentru Universitatea Craiova.

 

Alegerea Slaviei Praga drept adversar la meciul de inaugurare a dat naștere ipotezei că patronatul campioanei Cehiei ar cumpăra Universitatea Craiova. Zvon ținut în viață inclusiv de club, prin simplul fapt că nu a luat o poziție oficială, ci a preferat tăcerea. Mai mult, în spațiul virtual a apărut informația că reprezentanți ai concernului chinez au fost prezenți pe stadion la meciul cu Juventus București.

 

În condițiile în care clubul nu a comentat în nici un fel subiectul, unul de importanță majoră, suporterii au făcut-o. În cadrul sondajului inițiat de 3minute.net, fanii alb-albaștri și-au exprimat în procent covârșitor convingerea că viitorul va fi mai bun pentru Universitatea Craiova dacă va fi preluată de investitori asiatici. Astfel, 74% dintre respondenți au apreciat că aceasta este soluția perfectă pentru formația olteană, în vreme ce 26% au o viziune conservatoare, optând pentru continuitate în privința patronatului.

 

Universitatea Craiova, ascensiune pe model Slavia Praga

 

În marea lor majoritate, suporterii au înțeles că acesta e trend-ul și au îmbrățișat soluția. După ce au observat cum concernul chinez a transformat Slavia Praga dintr-o echipă mediocră în campioana Cehiei într-un singur an. Sau poate injecția masivă de capital, de peste 200 milioane de euro, odată cu instalarea noilor patroni chinezi în locul lui Berlusconi.

 

Rămâne un sfert dintre votanți care dintre cele două alternative au optat pentru menținerea actualului acționariat. Care, prin politica pașilor mărunți, dar siguri, a dus echipa de la an la an mai sus în Liga 1, cea mai recentă performanță fiind participarea în preliminariile europene. Important e ca acest vot să nu provină dintr-o tară mai veche a noastră, a oltenilor, care de-a lungul timpului am identificat clubul cu patronul.

În cele din urmă, dezideratul oricărui suporter al unei echipe de fotbal ar trebui să fie preluarea clubului de către investitori mai puternici, care să asigure bugete mai mari pentru performanțe în consecință.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles