-2.2 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Sabrina de la Mireasa, pălmuită de Perneș! „Crede că mă joc? Nu sunt prost, nici măscărici!”

Au fost desemnați mirii săptămânii, dar nu este lapte și miere între Sabrina și Perneș. Concurentul a avut o reacție dură, după ce partenera lui a vorbit despre foștii iubiți.

Cei doi logodnici s-au contrat destul de dur până să înceapă petrecerea de sâmbătă unde a fost invitat să cânte Jador. După ce fata l-a lovit în joacă, cu un papuc, Perneș a spus: „Stai să vezi ce bătaie îi dau! Mă terorizează! Ea crede că se joacă cu Perneș”. Concurenta a pus atitudinea partenerului pe seama alcoolului: „Ai băut un pahar, fi om! Nu mai fi atât de vocal”. Dar Perneș nu s-a dat bătut: „Vocal” e mă-ta, nu eu”

Sabrina s-a destăinuit Larisei cu Perneș de față: „Ascultam piesa asta când aveam iubitul ăla care lucra în club. Îți dai seama că beam ce voiam eu, puneam ce muzică voiam eu. Arată ok, dar nu e genul meu. Dacă e îmi chem și eu neamurile, foștii!” Perneș nu s-a mai putut controla și i-a aplicat o corecție fizică partenerei, o palmă peste umăr: „Oprește-te, te rog! Vezi că mă enervezi cu vorbele astea. Vrei să-mi chem foștii… nu vreau, uită-te că nu vreau. Ce-a fost asta. Învață să mă respecți, să vorbești”. Sabrina a părut nedumerită: „Ce-a fost cu lovitura asta? Ai băut un pahar, fii om! Învață să nu mai bei dacă nu poți să duci”.

Pernes, despre Sabrina: „Ea crede că eu mă joc?”

Perneș s-a confesat apoi lui Răzvan, singurul dispus să-l asculte: „Crezi că eu sunt fraier să stau după curul ei. O iubesc și mi-e enorm de dragă și nu-mi place să fim distanțați. Ei i se pare că sunt alții mult mai importanți decât mine. N-am despre ce vorbi. E vorba de respect, de ce simte persoana de lângă tine. Ți-am zis, pentru mine lucrurile astea contează foarte mult. Iar ea crede că eu mă joc. Nu sunt pe post de fraier și nici de măscărici. O iubesc mult, dar trebuie să învețe să se comporte și ea, iar atunci când greșește să-și ceară scuze. Pentru că nu sunt aruncat, nu sunt de doi lei. Tot timpul am făcut orice să nu se simtă prost, mai ales că nu e singura femeie din lumea asta”.

Sabrina: „Sunt trecută prin d-astea, nu vreau să mi se mai întâmple!”

La Capricii, Sabrina a comentat gestul lui Perneș: „Am plecat și în ideea să nu continui cearta. Pe moment mi s-a părut că mi-a atras atenția să nu continui discuția pentru că nu-i plăcea direcția în care se îndrepta, că de acolo plecasem. Acum, ce pot să zic: sunt trecută prin astea, nu vreau să mi se mai întâmple. Dar nu m-am dus cu gândul așa departe”.

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles