Cum a cântat Loredana cu sala jumătate goală la Maria Tănase Symphonic!

Ori a fost un protest spontan al iubitorilor de cultură din Craiova, ori nimeni nu a știut de Maria Tanase Symphonic.

 

Când sunt în conflict cu conducerea unui club, ultrașii declanșează protestul „Nimeni la meci!”. Nu știm dacă în cultură există acțiuni similare, dar parcă așa a fost sâmbătă seara în Polivalenta din Craiova, la Maria Tanase Symphonic. Primăria Craiova și instituția din subordine Filarmonica Oltenia nu au fost capabile să aducă în tribunele sălii mai mult de 1.000 de oameni, la care se adaugă cei de pe scaune, din fața scenei.

 

Muzica, de excepție. Demențială pe alocuri. Super-mișto, dacă ai 15 ani. Ce a fost în jurul ei însă acru. Am auzit de 14 ori „toate acestea datorită primarului Genoiu, aplauze primarului Genoiu”.

Măcar ne-am amuzat puțin cu primarul, care a avut discurs liber, și ne-am prins cu greu că nu e o scenă de stand-up la IUmor. „Craiova e un oraș plin de cultură și suntem acolo în circuitul cultural al întregii planete. Vreau să urez mulțumiri și succes artiștilor din această seară. Avem plăcerea să o avem invitată pe Loredana…”, spicuim și noi din discursul mai marelui urbei.

 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *