fbpx

Se umple Sala Polivalentă! Oltenii, setați să bată Timișoara!

Echipa de baschet masculin, SCM U Craiova, primește vizita celor de la BC Timișoara, sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă. Elevii lui Aco Todorov îi așteaptă pe bănățeni cu gândul la victorie.

După ce au jucat într-o partidă cu cântec, în Trivale, oltenii doresc să arate că rezultatele bune de până acum nu au fost o întâmplare. Craiova vrea victoria cu Timișoara, iar pentru Top 6, trupa din Bănie vrea să pregătească fiecare partidă la victorie.

Timișoara este o echipă care se prezintă într-o formă mai bună decât la meciul tur. Reușesc să înscrie constant multe puncte. Au obținut și victorii importante. Ne așteaptă un meci greu, dar vrem să îl câștigăm. După înfrângerea de la Pitești, băieții au un moral bun. Au fost multe greșeli, ce ne-au permis să pierdem acel meci. Suntem concentrați pe următorul joc pentru că este important pentru noi. Băieții sunt foarte concentrați pe meciul cu Timișoara. Obiectivul pentru top 6 ar fi să câștigăm și cu Oradea și Pitești, după Timișoara și să fim siguri de clasarea pe locul 4. Noi vom juca meciurile la victorie în top 6. Antrenorul caută jucători. La fiecare meci acasă, așteptăm cât mai multă lume în tribune. Suntem fericiți atunci când suporterii sunt alături de noi”, a spus Dan Ioan, antrenorul secund al Craiovei.

Citește și: SCM Craiova, bătută la Zalău! Echipa a picat pe 6!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0