Salvarea a fost salvată. Au trecut de urgență la împins ambulanța!

O ambulanță a rămas împotmolită chiar în centrul Craiovei! Pentru că mașina se îndrepta spre o urgență, tot de urgență a fost și împinsă!

Ambulanța s-a oprit în timp ce se îndrepta spre un caz. Unul dintre șoferii de ambulanță din Craiova, a declarat pentru Adevărul, că “Le folosim, nu avem ce face. Plecăm să luăm bolnavi şi tot drumul ne rugăm să ajungem cu bine”. Poza a ajuns imediat pe internet după ce a fost făcută de un craiovean în fața Facultății de Agronomie. După ce mașina s-a oprit, șoferul a reîncercat de mai multe s-o repornească, însă fără niciun rezultat. Pentru a nu încurca traficul, echipajul medical a început să împingă salvarea.
Reacțiile craiovenilor n-au întârziat să apară după ce au sesizat fotografia pe Facebook. “Referendumul costă 40 milioane de euro, de aceşti bani se puteau cumpăra sute de salvări. Puneţi viaţa oamenilor în pericol. Asta ar trebui să fie prioritatea voastră! Ruşine!”, a scris un oltean într-una dintre postări.  La rândul său, un șofer de ambulanță, a explicat că “Le folosim, nu avem ce face. Plecăm să luăm bolnavi şi tot drumul ne rugăm să ajungem cu bine. Când se strică, încercăm noi să le reparăm, când nu putem, le împingem, le scoatem din trafic şi chemăm colegii să ne ajute. De multe ori, apar astfel de incidente când avem pacienţi pe targă, în salvare”.

“41 de ambulanţe au peste 500 000 de kilometri, iar două ambulanţe au peste 1 milion de kilometri la bord. În mod normal, toate aceste maşini ar trebui casate, dar asta ar însemna să închidem acest serviciu medical de urgenţă. Facem eforturi extraordinare să menţinem Parcul Auto în stare de funcţionare, dar problemele care apar sunt din ce în ce mai complexe. Lunar, reparaţiile acestor ambulanţe se ridică la aproximativ 50 000 de lei”, a declarat Cristian Gângioveanu, manager al Serviciului de Ambulanţă Dolj, potrivit Adevărul.

Ambulanța respectivă nu a mai ajuns spre cazul medical cu pricina. În locul ei a fost trimisă altă mașină.

Sursa foto – Facebook – Esti din Craiova daca…

 

Citește și Accident la locul de muncă. S-a trezit că a luat foc!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *