fbpx

Un fost antrenor al Craiovei pune presiune pe Pițurcă!

Venirea lui Piturca în Bănie dă peste cap toate calculele. Întreaga suflare fotbalistică din Bănie își pune speranțele în noul manager general.

De la bun început, Victor Pițurcă a anunțat: „Am venit să iau titlul!”. Misiunea este dificilă, având în vedere valoarea și omogenitatea lotului pe care îl are Dan Petrescu la CFR Cluj, comparativ cu echipa alb-albastră, aflată în fază de formare sub noul management.  

Emil Săndoi, fost jucător și antrenor în Bănie, consideră însă că prin simpla venire a lui Pițurcă în Bănie, Craiova devine principala pretendentă la coroana de campioană. Săndoi a spus la Telekomsport: “Craiova ne-a obişnuit cu locurile fruntaşe în ultimii ani şi ne-a obişnuit ca aproape în fiecare an să facă un pas înainte în privinţa performanţelor pe care le obţine. În momentul de faţă, era normal ca Victor Piţurcă să declare că îşi doreşte titlul. Ca să fiu sincer, în acest campionat, având în vedere problemele care au fost la FCSB, având în vedere că CFR joacă totuşi grupe de Europa League, chiar dacă ei şi-au făcut un lot valoros, aş putea să spun că, în momentul de faţă, Craiova, prin mutarea pe care a făcut-o, este principala favorită la câştigarea campionatului”.

Fostul căpitan din Bănie a prefațat și meciul cu FCSB: „Bineînţeles că va fi un derby, până la urmă mai puţin contează poziţia FCSB-ului din clasament. O echipă cu jucători de valoare. Nu trebuie să uităm că totuşi FCSB are jucători de valoare. Până la urmă şi Becali a investit foarte mult în transferurile pe care le-a făcut. Trebuie să recunoaştem că există un lot stufos acolo. Un lot cu jucători de valoare care au demonstrat la cel mai înalt nivel şi din punctul ăsta de vedere să nu credem cumva că va fi un joc uşor pentru Craiova. Este un joc al orgoliilor pentru că aţi văzut, Craiova a avut o perioadă destul de lungă în care nu a reuşit să câştige cu Steaua. Ar fi trei puncte importante pentru că dacă în momentul de faţă sunt nouă puncte între Craiova şi FCSB, vă daţi seama, în eventualitatea unei victorii, deja ne-am duce la 12 puncte. Ar fi un pas important pe care Craiova îl face. Eu sunt convins că se va juca cu casa închisă, nu numai acest meci cu FCSB. Sunt convins că va fi o atmosferă de zile mari. Din punctul meu de vedere, Craiova pleacă cu prima şansă. Şi cred că va reuşi să câştige acest joc”.

În 3 minute poți să vezi și: Stoenac, killer pentru fosta echipă! Trică, trei din trei!

De la #bătăliapentrupodium pe facebook la bătălia pentru titlu pe teren!

 Aberația de pe Oblemenco rezolvată odată cu venirea lui Piți!

Băluță, primul pas spre revenirea la Craiova!

 E oficial! Andrei Prepeliță a semnat!

Marius Șumudică: „Și eu am personalitate”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0