27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Săptămâna patimilor pentru Universitatea Craiova!

Începând de astăzi, de la meciul cu Rapid, Universitatea Craiova începe sătpămâna cea mai importantă din acest sezon! Cea care ar putea decide totul!

Universitatea Craiova începe astăzi săptămâna cea mai importantă din sezon. Oltenii joacă cu Rapid pe Ion Oblemenco. Apoi, vor întâlni Oțelul în Cupa României. Weekend-ul viitor vor încheia săptămâna cu derby-ul cu FCSB.

Sorin Cârțu, despre săptămâna patimilor pentru Universitatea Craiova

Sorin Cîrțu (68 de ani), fostul președinte al celor de la Universitatea Craiova, spune că pentru echipa lui Ivaylo Petev începe cea mai importantă săptămână din ultima vreme. Concret, Cîrțu a spus că pentru olteni urmează trei meciuri extrem de importante, ale căror rezultate pot defini viitorul echipei.

Craiova va evolua diseară, în Bănie, contra celor de la Rapid, apoi va urma joi, 4 aprilie meciul cu Oțelul Galați, din sferturile de finală ale Cupei României, tot în Bănie (19:30, Digi Sport 1), iar săptămâna se va încheia cu FCSB – Universitatea Craiova, din etapa 3 a play-off-ului, duminică, 7 aprilie, pe Arena Națională.

Le zgândără orgoliul

”Pentru noi va fi o săptămână extrem de importantă, în care putem să dăm un restart pentru tot ce a fost în sezonul ăsta. Joci cu Rapid, apoi vine meciul de Cupă cu Oțelul, apoi joci cu FCSB. Spun restart pentru că după două victorii cu Rapid și cu FCSB, ne putem gândi la titlu.

Am o doză de echilibru, în general, dar îi mai atenționez așa prin declarații, vreau să le mai zgândăr orgoliul jucătorilor. Să simtă ce partide importante vor urma”, a spus Cîrțu, conform digisport.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles