fbpx

VIDEO: Luptă grea pentru 7 polițiști ce au vrut să imobilizeze un oltean!

Imagini rare cu strigăte și urlete de la misiunea aproape imposibilă a polițiștilor!

Șapte contra unu ar părea la prima vedere o cifră nedreaptă, însă nu și atunci când acel unu este reprezentat de un oltean adevărat! Un tânăr de 22 de ani, din Mihăeşti – Vâlcea, a fost arestat preventiv vineri, 30 octombrie, pentru ultraj şi refuzul de la prelevarea de mostre biologice. Decizia a fost luată după ce acesta a fost reţinut pentru 24 de ore în urma unui scandal provocat chiar în duba poliţiei, scrie adevarul.ro.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Pentru imobilizarea ,,bestiei” suspectate că s-a urcat la volan sub influenţa drogurilor a fost nevoie de intervenţia a şapte poliţişti. Scandalul a atras atenţia locatarilor din zonă, care au filmat scenele. În urmă cu o zi, bărbatul a fost oprit în trafic de un echipaj al Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea. I s-a solicitat testarea cu aparatul DRUGTEST, întrucât existau indicii că s-ar fi urcat la volan „sub influenţa substanţelor interzise”.

Doar că tânărul a refuzat testarea, însă s-a arătat de acord cu recoltarea de sânge la spital. Numai că, în duba poliţiei, s-a răzgândit şi a declarat că nu mai vrea să fie testat. Când i s-a atras atenţia că riscă un dosar penal, a început să devină agresiv fizic şi verbal cu poliţiştii. Când au văzut că începe să facă pe nebunul, aceştia şi-au chemat colegii în ajutor. A fost nevoie de şapte oameni care să-l imobilizeze la pământ şi să-l încătuşeze. O parte dintre scene au fost surprinse de nişte locatari din zonă, atraşi de ţipetele bărbatului care refuza să meargă fie la spital, fie la sediul Poliţiei:

„Mâinile la spate! Linişteşte-te! Lasă mâna în şold! Mâna la spate!”, se aude pe filmare când poliţiştii încearcă să-l încătuşeze. În imagini se vede un bărbat culcat la pământ, patru poliţişti care-l ţin imobilizat, unul care se chinuie să-l încătuşeze şi alţi doi care se uită să vadă dacă pot să intervină. În tot acest timp, bărbatul urlă ca din gură de şarpe de mai multe ori: „Ajutor!”.

Apoi este condus la o maşină de Poliţiee pentru a fi dus la sediu. Aici au urmat audierile în urma cărora s-a ales cu dosar penal. „În urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore, a tânărului de 22 de ani, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Vâlcea”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Reţinerea a avut loc joi, 29 octombrie, iar vineri, instanţa de judecată a decis luarea măsurii arestării preventive pentru următoarele 30 de zile. Tânărul este acuzat de „ultraj şi refuz sau sustragerea de la prelevarea de moste biologice”. Potrivit mandatului el se face vinovat de „ameninţarea săvârşită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă, lovirea sau alte violenţe, vătămarea corporală, lovirile sau vătămările cauzatoare de moarte ori omorul săvârşite împotriva unui funcţionar public care îndeplineşte o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii”, caz în care pedeapsa se majorează cu o treime. Şi pentru că faptele au fost comise asupra unor poliţişti aflaţi „în exercitarea atribuţiilor de serviciu sau în legătură cu exercitarea acestor atribuţii”, sancţiunea se majorează cu jumătate peste pedeapsa prevăzută de lege. De asemenea, în acest caz s-a reţinut şi concursul de infracţiuni, potrivit soluţiei pe scurt publicată pe portalul instanţelor.

foto: adevarul.ro

Simona Halep și-a anunțat fanii: a fost testată pozitiv cu COVID-19!

Acuzații grave pentru un primar oltean: câinii bolnavi sunt lasați în padocuri, agonizând!

Nicolo Napoli a răbufnit și l-a făcut praf pe Mititelu: „Nu știe fotbal și vrea să se bage peste tot”

Hermannstadt – Craiova: primul 11 al lui Cristiano Bergodi!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0