23.4 C
Craiova
joi, iunie 1, 2023

Sărbătoare instituită prin lege. Nu avem încotro trebuie să celebrăm pe 10 octombrie!

Fiți atenți cum facem: marți ne vedem în Piața Mare, care va fi amenajată mai țărănește așa. Să mâncăm bunătăți autohtone în mod organizat.

 

Comunicatul e tipic, nu-l luați prea tare în seamă. Importante sunt data și locul, în cazul în care vreți să-i sprijiniți pe producătorii români care nu bagă nesimțit în prețuri. În caz că bagă, e simplu, nu-I sprijiniți.

Mai jos e comunicatul de presă:

Zeci de producători agricoli autohtoni urmează să-şi ofere spre vânzare produsele, marţi, începând cu ora 10.00, în Piaţa Centrală din Craiova, cu ocazia Zilei naţionale a produselor agroalimentare româneşti.

Având în vedere importanţa acestui eveniment, vom pregăti în Piaţa Centrală din Craiova un spaţiu amplu, amenajat în stil rustic şi destinat producătorilor agricoli, în vederea expunerii spre comercializare a produselor agroalimentare obţinute în propriile gospodării”, a declarat Alin Mărăcine, administrator / director general al SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL.

Sărbătorită pentru prima dată în acest an, pe 10 octombrie, Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti a fost institută prin Legea nr. 168 din 12 iulie 2017. Potrivit expunerii de motive a proiectului întocmit de iniţiatorii actului normativ, stabilirea acestei sărbători are drept menire stimularea producătorilor autohtoni, „prin valorificarea propriilor produse către consumatori şi stimularea acestora pentru a produce calitativ şi cantitativ pentru viitor”.

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles