18.1 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Sărbători la preț redus în Craiova! Cine cântă în Piața Mihai Viteazul!

Austeritatea este cuvântul de ordine care domină Sărbătorile de Iarnă în Bănie. Deschiderea e mâine și nu e deloc tentantă.

 

Dacă în anii trecuți mirajul Sărbătorilor de iarnă era acompaniat în Craiova cu nume de rezonanță din industria muzicală, în acest an evenimentele sunt mai degrabă low-cost. Sau, dacă vreți să dăm o altă nuanță: sunt promovați artiștii locali, în frunte cu Casual Band și continuând cu tot ce cântă prin instituțiile de cultură și școlile din Bănie.

 

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18:00, Craiova intră în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă prin deschiderea Târgului de Crăciun din Centrul Vechi . Pentru prima dată, Târgul de Crăciun din Banie își deschide porțile mai devreme în Piața Mihai Viteazul. Până pe 7 ianuarie, Primăria Craiova, Consiliul Local și partenerii invită craiovenii să trăiască împreună spiritul sărbătorilor de iarnă.

 

Ești din Craiova și cânți: hai pe scenă, în Piață!

Surprize vor fi multe, spectacole, colinde, patinoar, expoziție cu vânzare de diferite produse gastronomice, artizanale sau tradiționale. Concertele care vor avea loc sunt inițiate de Primăria Craiova cu sprijinul partenerilor, iar pe scena amenajată vor urca artiști precum Casual Band, Raoul, Dinu Iancu Sălăjanu, Corina Chiriac,copiii de la Casa de Cultură a Studenților, Palatul Copiilor, Opera Română Craiova, Liceul de Artă Marin Sorescu, Colegiul Național Carol I, Filarmonica Oltenia, Casa de Cultură Traian Demetrescu, folkiștii din Generația Folk (coordonați de Mădălina Amon) sau pe tinerii soliști de la Școala de Muzică Dan Șincai. Vineri, 1 decembrie 2017, scena din Piața Mihai Viteazul este rezervată artiștilor invitați în cadrul Festivalului Internațional Adrian Păunescu.
Craiovenii sunt așteptați sâmbătă seară în Piața Mihai Viteazul unde se pot bucura de evenimentele pregătite pentru deschiderea Galei Sărbătorilor de Iarnă 2017.

Nu rata! Decoratiuni XXX! Filiasi, orasul impodobit cu chiloti!

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles