fbpx

S-a rezolvat cu alianța anti-Olguța? „S-a rezolvat, nu se poate”

Surse USR-PLUS: „Giugea este un fost primar FSN, un liberal contrafăcut, electoratul nostru nu va ieși la vot pentru el!” Săuleanu candidat!

Înainte de cea de-a treia rundă de negocieri pentru desemnarea echipei pentru alegerile pentru Primărie și Consiliul Județean, filialele locale ale USR și PLUS au anunțat, într-un comunicat, că merg împreună: „Ne-am unit. Și mergem la victorie!USR Dolj și PLUS Dolj au semnat astăzi un acord privind stabilirea candidaților comuni la alegerile locale din acest an.

A fost stabilit un protocol pentru desemnarea candidaților la Consiliul Județean și Consiliul Local Craiova, cât și pentru susținerea domnului profesor Lucian Săuleanu drept candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Craiova.

În următoarea perioadă va fi definitivată formula comună de candidați și pentru celelalte localități din județul Dolj.

Membrii Alianței USR PLUS își doresc să producă schimbarea așteptată de toți, punând în fața alegătorilor o echipă de oameni onești și competenți, ceea ce majoritatea partidelor vechi nu au reușit în ultimii 30 de ani.

Față de semnalele primite de la cetățenii județului Dolj, care își doresc altă politică și altfel de politicieni, suntem datori să reacționăm și să căutăm soluții pragmatice pentru a maximiza șansele de a face acum o schimbare.

Rămânem deschiși în negocierile cu celelalte forțe de dreapta, având ca obiectiv clar să redăm atât Craiova, cât și județul oamenilor cinstiți și muncitori”.

Reacțiile nu au întârziat să apară. Astfel, Horațiu Buzatu, om de afaceri, fost candidat la primărie la ultimele alergeri și cel mai activ susținător al lui Nicolae Giugea comentează sec: „S-a rezolvat. Nu se poate…”.

Marcel Răduț Seliște, preot craiovean, fost activist la Pro Democrația a scris: „Adio, Dreapta, la Craiova, rămânem pe Stânga! Să salut deja victoria candidatului PSD la funcția de Primar al Craiovei?”

Ramona Săseanu, realizator de emisiuni la TVR Craiova, a scris: „Mulțumim USR – PLUS că ați împărțit țara la București și ați trimis în teritoriu indicații prețioase. Craiova, în urma „negocierilor” desfășurate la București, a revenit PLUS Dolj”.

Surse din cadrul USR – PLUS explică de ce nu-l pot susține pe candidatul PNL: „Giugea este un fost primar FSN, un liberal contrafăcut, electoratul nostru nu va ieși la vot pentru el!” De altfel, argumentația are și un fond: peste 55% dintre votanții alianței se hotărăsc în ultima lună, iar 36% dintre ei în ultima săptămănă și ar fi din acest motiv greu de urnit spre un candidat din afara alianței.

În 3 minute poți să vezi și: Giugea: M-am lăsat dus de val și am comis o greșeală”

Totul pentru titlu: vine Tamaș!

 Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

E oficial: Emil Săndoi a semnat și e gata să îngroape Dinamo!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
S-a rezolvat cu alianța anti-Olguța? "S-a rezolvat, nu se poate"
Article Name
S-a rezolvat cu alianța anti-Olguța? "S-a rezolvat, nu se poate"
Description
Surse USR-PLUS: "Giugea este un fost primar FSN, un liberal contrafăcut, electoratul nostru nu va ieși la vot pentru el!" Săuleanu candidat!
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0