fbpx

Lucian Săuleanu: „Nu mi-e frică să mă bat cu ei! Suntem pregătiți să îi înfruntăm direct!”

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a fost la Craiova, duminică, alături de Lucian Săuleanu, candidatul USR PLUS la primăria orașului! Cei doi au vorbit despre problemele pe care le au craiovenii și susțin că sunt gata pentru a face lucruri importante în Bănie!

Am simtit o resemnare din partea multor oameni ca lucrurile nu prea se mai pot schimba, ca sunt cam aceiasi oameni care se invart. Noi venim si le spunem ceea ce vrem sa facem, dar foarte multi oameni nu prea mai cred in promisiuni. Cred ca de la Craiova poate pleca un nou val de speranta, de emulatie, pentru a relansa Oltenia. Craiova a mai facut asta, in mai multe domenii, de mai multe ori si, asa cum simt vibratia de la europarlamentare incoace, cred ca aici exista masa critica de oameni, de tineri, de antreprenori care au reusit in viata si fara ajutorul astora, si fara ajutorul celor care de 30 de ani au destinele Romaniei si destinele Doljului si ale Craiovei in mana si am vazut cam ce-au putut sa faca. (…) Ceea ce putem face impreuna o sa ajute in a reda speranta ca si Craiova si Oltenia pot fi la fel de cu perspectiva cum e Transilvania si cum sunt alte zone si regiuni din Europa.La Craiova, câțiva hoți cer  votul craiovenilor, ca sa ajungă din nou în funcții publice. Solomon, care a fost prins cu mana în banul public și care a făcut pușcărie pentru asta e din nou candidat. Peremista și pesedista Olguța Vasilescu, fosta mana dreapta a lui Vadim Tudor și-a lui Liviu Dragnea, vrea un nou mandat, după ce ultimul pe care l-a obținut a durat 3 luni de zile, ca sa zboare din nou într-o alta funcție publica, de unde sa poata sa mulga. Cam asta fac. Deci avem penali si impostori, hoți și încompetenti, lichele care au tupeul sa se ceara din nou în funcții publice, pe banii dumneavoastră. Sunt niște penali care au fost dovediți de justiție ca sunt penali și care au acum nerușinarea sa candideze din nou. (..) Nu mai votați hoți, nu mai votați incompetenți, nu mai votați corupți, nu mai votați impostori, care știu o singura limba străină: a hotiei, a coruptiei si a imposturii. Nu votati hoti, care au recunoscut ca au furat.  ”, a declarat Dacian Cioloș, intr-o conferinta de presa

Lucian Săuleanu a susținut în totalitate spusele lui Dacian Cioloș și spune că și el s-a săturat de situația în care se află, în acest moment Craiova. Candidatul USR PLUS a avut un mesaj clar pentru craioveni și îi asigură pe aceștia că este pregătit să să se lupte cu adversarii săi politici.

Aceasta este realitatea din Craiova. Acestea sunt cuvintele care descriu cel mai bine administrația publică locală. Ceea ce a spus Dacian Cioloș este adevărat. Este liderul celui de-al treilea grup din Parlamentul Europei. Sperăm că va conduce România. El încearcă să ne spună nouă că am pierdut 30 de ani. Și eu m-am săturat de această situație. Nu mai suportăm această stare. Vedem exemplele altor orașe din România. Care ne arată că trebuie să punem piciorul în prag. Este vorba de nepotism, corupție. Uitați-va pe stradă. Craiova arată din ce în ce mai rău. Pe zi ce trece uităm cine sunt acești indivizi. Da, Olguța Vasilescu, Manda, tot clanul Manda, că sunt mai mulți. Cine? Solomon! Toți funcționarii corupți. Nu mă refer la cei care își fac treaba, mă refer la cei corupți. Tot PSD-ul. Problema este foarte simplă: În Craiova s-a ajuns să nu poți să reușești dacă nu ești membru PSD. Craioveni, treziți-vă! Asta vă spune Dacian. Eu sunt avocat, sunt profesor de drept. Vă spun sincer că nu mi-e frică să mă bat cu ei. Încerc de ani buni, dar acum, noi craiovenii, noi echipa USR PLUS suntem pregătiți să îi înfruntăm direct. Bunăstarea poate veni doar de la o administrație deschisă, transparentă, liberă. Craioveni, urmăriți știrile din Craiova. Uitați-vă pe stradă ce tramvaie circulă, ce autobuze sunt folosite. Din banii noștri ni se aruncă firmituri. Nu au fost capabili să ia nici un împrumut. De ani de zile spun că vor lua. Eu unul nu mai cred în ceea ce ei spun. Putem să face schimbarea. Sunt convins că aveam echipa cea mai bună să facă schimbarea. Eu sunt pregătit. Craiovenii simt. Cred că uneori craiovenii și-au pierdut încrederea, dar acest lucru pentru că nu au văzut alternativa, iar alternativa este USR PLUS”, a spus Lucian Săuleanu.

 


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0