VIDEO! Atacantul dorit de Craiova are 18 goluri și 9 pase decisive în 2018!

Universitatea Craiova are un obiectiv clar în acest mercato: un vârf de careu care să creeze concurență pentru  bosniacul Elvir Koljic.

Odată cu sosirea lui Koljic la echipă, Mangia a schimbat sistemul de joc al alb-albaștrilor, în 4-2-3-1. În meciurile în care vârful bosniac nu e disponibil, Craiova nu joacă nimic. Drept urmare, conducerea clubului caută un atacant pe profilul lui Koljic.

Savitskiy, pe model Nerijus Valskis?

Pavel Savitskiy este ultima țintă a clubului alb-albastru, potrivit Fanatik.ro. Mic de statură, doar 1.75 înălțime, atacantul bielorus a fost golgheterul campionatului intern sezonul trecut, când a câștigat Cupa și supercupa din Belarus in tricoul celor de la Dinamo Brest. În cele 36 de apariții din 2018, Savitskiy a marcat de 18 ori și a furnizat 9 pase de gol. Jucătorul care a trecut la toate naționalele de tineret ale Belarusului a stâns 16 prezențe și la prima reprezentativă pentru care a marcat de 4 ori.

Online-ul bucureștean notează că gruparea din Brest cere pentru Savitskiy nu mai puțin de un milion de euro, în cazul în care suma ar fi plătită vârful bielorus urmând să devină cel mai scump transfer din istoria Craiovei.

Citeste si: Doi jucători, pe picior de plecare de la Craiova!

Craiova a mai transferat în anul promovării un atacant golgheter național în Lituania, pe Nerijus Valskis. Însă diferența de nivel între liga baltică și cea românească a fost imensă, iar vârful ce marcase peste 40 de goluri la el în țară într-un an nu s-a adaptat în România.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *