12.3 C
Craiova
miercuri, septembrie 28, 2022

VIDEO: Scafandrii olteni acceptă provocarea #jerusalema

Atunci când nu se află sub apă, scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt dansează pe melodii africane!

Scafandrii de la ISU Olt au acceptat provocarea pompierilor de la ISU Timiș care s-au alăturat mișcării #JerusalemaDanceChallenge transformând curtea instituției în ring de dans și antrenându-se în ritmul mișcărilor africane.

Jerusalema este o melodie lansată în 2019 care a avut succes în primă fază în Africa de Sud, iar apoi a devenit cunoscută în toată lumea. În scurtă vreme, pe Facebook, Twitter și TikTok au apărut milioane de videoclipuri pe internet cu oameni care dansează pe Jerusalema. Cadre medicale, pompieri, polițiști și călugări au acceptat provocarea #JerusalemaDanceChallenge și au transmis energia lor pozitivă întregii lumi.

Chiar și Gabriela Firea a acceptat această provocare făcându-și campanie electorală în pași de dans pe melodia africană.

Implicați în ultimele două săptămâni în misiunile desfășurate de scafandri olteni pe litoralul românesc al Mării Negre, echipa de pompieri scafandri de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt în puținul timp dintre intervenții s-au luat la întrecere în mișcări africane filmându-se și postând videoclipul pe pagina oficială de Facebook a instituției.

Pașii de dans din clip sunt virali în acest moment, în toată lumea. Nu puțini sunt cei care acceptă provocarea #Jerusalema, sincronul fiind realizat pe holuri de spital, acoperișuri, multe spații publice sau pe plaje. La nivel mondial se dansează Jerusalema, iar clipurile sunt postate de la angajați ai unor diverse instituții și până la simplii oameni pe Youtube, Facebook sau TikTok.

În 3 minute poți să vezi și: Împreună pentru familia lui Răzvan!

Craiova-Astra: notele alb-albaștrilor în 3 minute!

VIDEO: Reglare de conturi la Podari: 15 oameni răniți!

Prădătoare! L-a obligat sa se culce cu ea!

Când a scăpat din mâinile studentei, bărbatul s-a dus direct la tribunal, plângându-se că a fost violat! O tânără de Read more

Ce au putut să facă doi tineri în autobuz!

Camerele de supraveghere au surprins întreaga scenă! Doi tineri, din Constanța, au fost surprinși de camerele de supraveghere în timp Read more

3 tipuri de femei din zodiac care sunt înșelate de către bărbați

Loading RSS Feed
Powered by Custom News Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

31,152FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă

Latest Articles