31.7 C
Craiova
joi, iunie 13, 2024

Scandal de proporții în centrul Craiovei. Un bărbat, în stare gravă la spital

Scandal în centrul Craiovei ca-n Vestul Sălbatic! De la cine a pornit totul

Un bărbat a fost rănit grav, sâmbătă dimineața, la clubul Budhha din centrul Craiovei. Totul a început atunci când unul dintre clienții localului a smuls microfonul de la manelistul Găbiță de la Craiova. Acesta cânta la masa lui Bacriz Jr.

Scandal în centrul Craiovei. De la cine a pornit totul

Bărbatul, în vârstă de 37 ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Craiova pentru îngrijiri medicale. Potrivit Lupa, cel care a provocat incidentul ar fi polițist. El nu a scăpat ieftin fiind lovit cu pumnii, dar și tăiat cu un cuțit.

Unul dintre prietenii acestuia a fost și el bătut de cei aflați în gașca lui Bacriz jr. Până la venirea echipajelor de poliție, Bacriz jr. a fugit. Polițistul implicat în scandal și cel de la care a pornit altercația este angajat al Ministerului Justiției, agent de penitenciar în cadrul Penitenciarului Craiova. 

Ce spune poliția despre incident

În dimineața zilei de 16 septembrie a.c., în jurul orei 05.31, poliţiştii Secţiei 1 Poliție Craiova au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat de 31 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că un alt bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că în urma unui conflict spontan, bărbatul de 37 de ani ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută.

Cu ce s-a mai lăudat Olguța Vasilescu în ultima săptămână

În urma evenimentului, acesta a necesitat îngrijiri medicale fiind transportat la spital. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând ca în funcţie de rezultatul cercetărilor să fie propuse măsuri în consecinţă„, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles