fbpx

SCM Craiova nu lasă loc de surprize! Trei din trei pentru oltence!

Meciul dintre SCM Craiova și CSM București s-a încheiat așa cum se aștepta toată lumea, cu victoria campioanei en-titre! Oltencele au ajuns la trei înfrângeri consecutive. În ciuda diferenței de pe tabela, care a fost o nuanță cam mare, trupa din Bănie nu a făcut un meci atât de rău, ba chiar a câștigat o handbalistă. Tânăra Valentina Ion a avut o evoluție entuziasmantă și a arătat că își poate face loc la SCM, chiar sub privirile marilor absențe de la Craiova, Țicu și Florianu.

Partida a început cât de cât bine pentru Craiova. Oltencele au deschis scorul, iar la scut timp s-au văzut egalate (1-1), apoi conduse la două goluri distanță (1-3). SCM a marcat și a readus diferența minimă pe tabelă (2-3). Bucureștencele au apăsat accelerația și au înscris de trei ori, timp în care elevele lui Bogdan Burcea au ratat inexplicabil ocazii importante și au reușit să ducă mingea în poartă doar o singură dată (3-7). Trupa din Bănie s-a mobilizat și a redus din nou din diferență (6-7), dar iarăși, nu a durat mult. CSM și-a impus jocul până la finalul primei părți, iar la pauză, scorul dintre cele două formații era de 10-15, în favoarea echipei oaspete.

Repriza secundă a început destul de rău pentru gazde. Formația din București a luat cu asalt poarta Craiovei și a reușit să înscrie de 5 ori în 12 minute, timp în care craiovencele au marcat trei goluri (13-20), iar diferența a început să se mărească minut cu minut. Până în minutul 45, elevele lui Bogdan Burcea au reușit să înscrie de trei ori, iar tânăra Valentina Ion a dat dovadă de sânge rece, după ce a executat impecabil două lovituri de la 7 metri. Formația din Bănie a prins curaj, chiar dacă și adversarele au înscris. În minutul 50, tabela indica o distanță de 5 puncte între cele două echipe (19-24). Jocul a continuat cu inițiativa gazdelor, dar cu pragmatismul campioanei en-titre. Până la finalul partidei, Craiova nu a avut forța să revină, iar meciul s-a încheiat scor 22-28, în favoarea celor de la CSM București.

Foto: SCM Craiova

Citește și: Anunț oficial al Craiovei: negociem pentru un jucator!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0