12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

SCM Craiova are 4 puncte de recuperat pentru a păstra trofeul în Bănie! Totul se joacă în Polivalentă

Oltencele de la SCM Craiova au făcut un meci bun în Norvegia, dar au ratat ocazii importante. Handbalistele de la Vipers vin în Bănie cu prima șansă la câștigarea Cupei EHF!

Partida a început bine pentru oltence care au înscris primele, dar norvegiencele au restabilit imediat egalitatea pe tabelă (1-1). Craiova nu a stat mult pe gânduri și a înscris din nou (1-2). Handbalistele de la Kristiansand au egalat rapid, dar craiovencele și-au arătat calitatea și s-au distanțat la două puncte (2-4). Gazdele au revenit pe tabela (4-4) și cele două formații au menținut egalitatea până în minutul 20 (6-6). Din minutul 21, fetele de la Vipers s-au dezlănțuit și au înscris în patru rânduri (10-6). Până la finalul primei reprize, SCM Craiova a reușit să reducă din diferență, iar scorul la pauză a fost 12-10, în favoarea norvegiencelor.

Oltencele au început cu stângul repriza secundă și au ratat două ocazii mari. Gazdele au profitat și au înscris pentru 13-10. În minutul 34, norvegiencele s-au detașat din nou la patru goluri (15-11). Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea s-au mobilizat si au redus rapid din diferență (15-13). În minutul 41, Dumanska reușește o paradă superbă și Cristina Florianu reușește să înscrie la fața imediat următoare (16-15). În minutul 46, Craiova a restabilit egalitatea pe tabelă (16-16), dar scorul nu a rămas așa pentru mult timp, pentru că nordicele au înscris la faza imediat următoare (17-16). Partida a continuat într-un ritm destul de bun și ambele echipe au dat dovadă de valoare, în minutul 20, Vipers conducea Craiova cu socrul de 19-17. În ultimele 8 minute, arbitrii au dictat eliminare la Craiova și oltencele au fost puțin date peste cap de această decizie. Handbalistele de la Kristiansand nu au profitat de avantajul numeric, iar in minutul 54, diferența era tot de două goluri (21-19). Până la finalul partidei, oltencele au forțat, dar tot gazdele au fost cele care au înscris mai mult și chiar mai spectaculos. Meciul tur din finala Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, s-a încheiat cu scorul de 26-22.

Craiova Magica, parcurs extraordinar în Cupa EHF!

Handbalistele de la SCM Craiova au depășit toate așteptările, chiar dacă au plecat învinse din Norvegia. După înfrângerea din turul finalei Cupei EHF, norvegiencele pleacă favorite în retur. În Bănie, fetele antrenate de Bogdan Burcea o să fie susținute frenetic de o Sală Polivalentă plină și nimic nu este imposibil.
Partida retur dintre SCM Craiova și Vipers este programată pe data de 11 mai, de la ora 19:30.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Craiova Magica! Prima echipă din Bănie victorioasă într-o semifinală europeană! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles