SCM Craiova continuă lupta pentru locul secund în Liga Florilor!

Oltencele de la SCM Craiova pot să-și atingă obiectivul propus la începutul sezonului! Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea vor să se claseze pe locul secund în Liga Florilor!

SCM Craiova joacă astăzi, de la ora 18:00, partida restantă contra Coronei Brașov, echipă care se află în momentul de față pe locul 7 în campionat. Pentru craiovence este foarte important să obțină victoria pentru a reveni pe locul 2. Următoarele două partide, cu Brașov și Brăila, sunt cruciale pentru formația din Bănie. Cu o victorie în fiecare partidă, fetele își pot asigura locul 2.

Craiova se află într-un moment foarte bun. Oltencele vin după returul de vis câștigat în fața norvegiencelor de la Vipers și după victoria în fața Rapidului 27-22. Lupta pentru locul doi este foarte importantă pentru handbalistele lui Burcea, mai ales în perspectiva unei participări în Liga Campionilor, din sezonul viitor.

Acum, SCM se clasează pe locul 3, cu 52 de puncte, iar pe 2 se regăsește Măgura Cisnădie, cu 54 de puncte. În cazul în care cele două formații termină campionatul la egalitate de puncte. Oltencele sunt avantajate de rezultate. În meciurile directe cu Cisnădie au fost 2 remize: 24-24 la Cisnădie, 19-19 la Craiova.

Biletele pentru partida cu Brașov se pot achiziționa de la casele de bilete ale Sălii Polivalente. Prețul unui bilet este de 5 lei.

Sursă foto: SCM Handbal Oficial

Citește și: Ce mutare! SCM Craiova, transfer de Liga Campionilor!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *