21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

A luat Cupa EHF cu SCM Craiova, dar a fost sărită din schemă!

Una dintre jucătoarele de bază de la SCM Craiova nu a fost inclusă pe lista de onoare! Formația din Bănie se destramă ușor, ușor!

SCM Craiova a produs una dintre cele mai frumoase surprize din sportul românesc, în acest an. Oltencele au câștigat Cupa EHF și au terminat pe locul secund în Liga Florilor, fapt ce le permite craiovencelor să participe în Liga Campionilor, în sezonul viitor.

Toate aceste performanțe au fost obținute în primul rând de handbaliste, dar se pare că una dintre ele a fost uitată de olteni. Potrivit Digi Sport, una dintre cele mai bune jucătoarea ale echipei, Andreea Pricopi, nu se regăseşte pe lista cu 11 persoane, 9 jucătoare și doi antrenori, care vor primi distincția de Cetățean de Onoare al Craiovei.

Nici măcar o lună nu a trecut de la câștigarea Cupei și echipa magică a Olteniei se destramă. Nu mai puţin de 7 jucătoare importante vor pleca de la echipă. Se știe sigur că vor veni alte patru, iar pentru 3 fete se poartă negocieri.
De la Craiova au plecat: Dumitru Berbece – antrenor secund, Yulia Dumanska, Patricia Vizitiu, Andreea Pricopi, Nicoleta Tudor, Valentina Elisei Ardean, Teodora Popescu, Bobana Klikovac și au venit: Costin Dumitrescu- antrenor secund, Ekaterina Dzhukeva, Lamprini Tsakalou, Elena Gjorgjevska, Timea Tatar.

Sursă foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Citește și: „Ce echipă avem! Ne face să bem!” 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles