SCM Craiova și-a aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor!

Oltencele de la SCM Craiova au aflat cu ce echipe o să se lupte în preliminariile Ligii! Leoaicele lui Burcea încep să scrie o nouă pagină de istorie pentru handbalul din Bănie! Turneul de calificare o să se țină în perioada 7-9 septembrie 2018.

Astăzi, 27.06.2018, ora 12:00 (ora locală), la Viena, SCM Craiova a aflat adversarele din preliminariile Ligii Campionilor și cu cine va juca primul meci . Primele combatante ale oltencelor vin din Serbia. Handbalistele lui Burcea o să le întâlnească pe fetele de la Jagodina . Câştigătoarea va evolua împotriva învingătoarei dintre Podravka Vegeta (Croaţia) şi Muratpașa (Turcia). Cine va câştiga finala va merge direct în grupele Ligii Campionilor, celelalte echipe vor evolua în tururile preliminare din Cupa E.H.F.

Craiova a fost în urna capilor de serie. În turul preliminar se află opt echipe, care vor disputa un turneu de calificare, fiind împărțite în două grupe de patru echipe. Câștigătoarea fiecărei grupe se va califica în grupele Ligii Campionilor, iar învinsele vor continua în Cupa EHF. În cealaltă grupă se află formațiile: Bietigheim (Germania), M.K.S. Lublin (Polonia), Jomi Salerno (Italia) si Amara Bera Bera (Spania).

 

Bogdan Burcea, antrenor S.C.M. Craiova:

“Şcoala sârbească de handbal nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toate echipele vor dori să se califice în grupele Ligii Campionilor. Ne aşteaptă un meci greu cu Jagodina şi trebuie să ne pregătim foarte bine, să strângem informaţii despre adversari şi să reuşim accederea în premieră în grupele Ligii Campionilor.”

Sursă foto: SCM Handbal Oficial
Citește și:Craiova nu cumpără, dar promovează! Cine îl înlocuiește pe Băluță! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *