Visul european s-a sfărâmat! SCM Craiova joacă mâine pentru nimic!

Bogdan Burcea poate să introducă în partida cu Bera Bera rezervele, după ce obiectivul european al SCM Craiova a fost compromis.

SCM Craiova e aut din Europa. În această seară, formația Nyk din Danemarca a învins pe terenul croatelor de la Vegeta Podravka, scor 28-25. În urma victoriei scandinave, partida dintre oltence și ibericele de la Bera Bera devine una mai degrabă amicală, niciuna dintre echipe nemaiavând șanse de calificare în fazele superioare ale Cupei EHF.

SCM Craiova, sezon ratat!

Deținătoare a trofeului, SCM Craiova, cu doar 3 puncte acumulate în 5 meciuri, ocupă ultimul loc în grupă și indiferent de rezultatul meciului de duminică nu are șansa să urce pe poziția a doua a clasamentului, ocupată de Nyk, cu 7 puncte. În aceste condiții, Zamfir și celelalte sportive care reprezintă echipa susținută financiar de Primăria Craiova se pot concentra în bătălia internă. În campionat, formația olteană este pe locul 8, cu 18 puncte, la 21 puncte distanță de liderul CSM București.

Amicalul dintre SCM Craiova si Bera Bera programat duminica in Sala Polivalenta se va juca doar in conditiile in care oficialii clubului vor trece cu brio peste sedinta tehnica dinaintea meciului.

Te poate interesa si: Carlos Fortes: „La pauză mi-am cerut scuze”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0