fbpx

SCM Craiova, bătută la Zalău! Echipa a picat pe 6!

Replică palidă a oltencelor în fieful lui Tadici, iar sezonul intern pare compromis după a cincea înfrângere din stagiune.

Echipa lui Bogdan Burcea a fost condusă de la un capăt la altul al meciului de la Zalău. Meciul a început de la 3-0 pentru gazde și a continuat în același ritm. O singură dată, oltencele au dat impresia că sunt în joc, când au reușit să egaleze la 9, însă la pauză a fost diferență de 3 goluri, 14-11.

SCM Craiova, o umbră palidă la Zalău!

Actul secund s-a desfășurat în aceeași notă ca primul și s-a încheiat cu același scor 14-11. Astfel, Zalăul lui Tadici s-a impus de o manieră concludentă, cu 28-22, și s-a apropiat la un singur punct de SCM Craiova. Victoria celor de la Baia Mare nu a picat nici ea bine pentru oltence, care au ajuns la mijlocul clasamentului, pe poziția a șasea. Fără pretenții în acest sezon în bătălia la vârf a ierarhiei, dominată de SCM Râmnicu Vâlcea.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi (2 g.), Trifunovic (6 g.), Şelaru (2 g.), Ion, Tănasie, Nikolic (2 g.), Seric (3 g.), Gjorgjijevska, Tătar, Fachinello (3 g.), Vizitiu (4 g.). Cu cine va juca CS Universitatea Craiova in Antalya.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0