SCM Craiova – Brest, meci tare pentru oltence în Cupa EHF!

SCM Craiova – Brest, partida în care handbalistele antrenate de Bogdan Burcea primesc vizita echipei clasate pe primul loc în grupa A!

Oltencele au un moral bun înainte de SCM Craiova – Brest, după ce au câștigat meciul disputat în Sala Polivalenta, contra formației din Rusia, Kuban Krasnodar. Craiova păstrează șanse mari pentru calificarea mai departe din grupele Cupei EHF.

Formația din Franța, Brest Bretagne a câștigat ultima partidă disputată în grupele EHF, contra danezelor de la Randers, scor 23-15. Rezultatul favorabil de duminică le-a dus pe handbalistele de la Brest pe primul loc în grupa A, cu 6 puncte.

Cifre bune pentru oltence înainte de SCM Craiova – Brest!

În ultimul meci disputat de Craiova în Cupa EHF, Iulia Dumanska a făcut un meci senzațional  în poartă, iar Cristina Florianu a înscris de zece ori în poarta celor de la Krasnodar.  Aproape patru mii de spectatori au asistat la victoria oltencelor.

SCM Craiova primește vizita celor de la Brest, sâmbătă, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din Craiova. Cu o victorie în Bănie, handbalistele antrenate de Bogdan Burcea pot face un pas important către sferturile de finala ale Cupei EHF.

Sursă foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Citește și: Semifinală Eurovision în Bănie! Ce artiști urcă pe scena Teatrului Național pentru a-i încânta pe olteni

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *