16.2 C
Craiova
duminică, mai 19, 2024

Cea mai dulce înfrângere! SCM Craiova continuă în Europa!

Craiova este în primăvara europeană, grație fetelor de la SCM Craiova. Handbalistele au pierdut în Ungaria, dar merg mai departe.

 

Bănia tânjește de ani buni după sintagma „primăvara europeană”. A atins-o, nu la fotbal, ci la handbal. Fetele de la SCM Craiova au obținut calificarea în grupele EHF, azi, în sala din Debrecen.

 

Echipa lui Bogdan Burcea a pierdut în Ungaria. Scor 26-24. Dar e cea mai frumoasă înfrângere, pentru că asigură calificarea în fazele superioare ale EHF. Tot oltencelor care învârt atât de bine mingea li se datorează, pentru că în meciul tur s-au impus la cinci puncte diferență, scor 24-19.

 

SCM Craiova e în primăvara europeană

 

Practic, scorul general după dubla cu formația din Debrecen este 48-45! Iar succesul este cu atât mai dulce cu cât am lăsat acasă o echipă din Ungaria, dată fiind rivalitatea aproape ancestrală.

 

Fetele au bucurat orașul, prin performanța lor l-au readus în Europa. Însă s-au cam țăpit pentru că și-au scurtat vacanța. Din ce am înțeles noi, la data de 3 ianuarie încep meciurile din grupele EHF.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles