fbpx

SCM Craiova și-a aflat adversara din Cupa EHF!

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, pornește lupta pentru accederea în grupele Cupei EHF, competiție pe care a câștigat-o în urmă cu un an!

SCM Craiova se va duela, în turul I preliminar, cu Jomi Salerno, formație din Italia. Dacă vor trece de italience, craiovencele vor da piept cu formația din Norvegia, Tertnes Bergen, în tutul II.

Formația pregătită de Bogdan Burcea s-a aflat în urna I și putea întâlni formații precum: Galytchanka Lviv (Ucraina), KHF Istogu (Kosovo), Maccabi Arazim Ramat Gan (Israel), A.C. Latsia Nicosia (Cipru), Handball Käerjeng (Luxembrug), Colegio de Gaia Toyota (Portugalia), PAOK Salonic (Grecia), Metalurg Skopje (Macedonia), EHC Kumanovo (Macedonia), Valur Reykjavik (Islanda), HJK Helsinki (Finlanda), Spono Eagles (Elveția), LK Zug (Elveția), Hypo Niederösterreich (Austria) sau H65 Höörs HK (Suedia).

Chiar dacă vin după un sezon nereușit, oltencele au demonstrat în ediția de campionat 2017/2018 că se pot mobiliza indiferent de adversar. Anul trecut, după ce aproape o echipă întreagă a părăsit Bănia, oltencele nu au reușit să se califice în grupele Ligii Campionilor, dar nici nu au ieșit din grupele Cupei EHF.

În 3 minute poți să citeși și: O nouă grupare pe baricadele stadionului din Bănie!

Cicaldau a stat în tribună cu bagajele făcute!

I-au cerut demisia: „Papură să rămână maseur”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0