Toate calculele calificării! Cât de aproape e SCM Craiova de sferurile EHF!

Trei echipe se bat pentru cele două locuri care duc în sferturile de finală ale Cupei EHF. SCM Craiova depinde doar de ea! Însă păstrează șanse și dacă nu câștigă la Randers.

 

După primele 5 meciuri din Grupa A, SCM Craiova este liderul clasamentului, cu 6 puncte. Brest Bretagne și Kuban Krasnodar au același număr de puncte și se vor întâlni în meci direct în ultima rundă. Danezele de la Randers, adversarele oltencelor, au ieșit din calcule.

 

Așadar, SCM Craiova depinde doar de ea pentru a continua în Cupa EHF. Dacă în ultima etapă învinge la Randers este în sferturile competiției. Repetăm, danezele nu mai au pentru ce se tragă. În plus, și la egal oltencele merg mai departe indiferent de rezultatul partidei din Bretania, dintre Brest și Kuban.

 

SCM Craiova, lider al clasamentului!

 

În cazul în care nu înving pe terenul lui Randers, fetele lui Bogdan Burcea păstrează șansa de a merge mai departe. Singura condiție este ca Brest să obțină victoria în partida cu Kuban.

Să rezumăm: Brest învinge, nu mai contează ce facem noi. Brest nu învinge trebuie să obținem același număr de puncte ca rusoaicele de la Kuban Krasnodar! Programul meciurilelor din ultima etapă arată astfel: Brest – Kuban, Randers – Craiova.

Dinamo – Craiova! Să fim machiavellici sau morali, ce ați alege?

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *