21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

SCM Craiova, înfrângere dramatică în Rusia! Oltencele au fost învinse de Kuban Krasnodar

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut  duelul disputat în Rusia, contra formației Kuban Krasnodar, scor 28-26!

Meciul disputat în cadrul etapei a treia, din Cupa EHF, a adus cea de-a doua înfrângere în grupe pentru SCM Craiova. Oltencele au făcut un meci destul de bun, dar au pierdut la limită partida contra echipei din Rusia, Kuban Krasnodar.

În startul primei reprize Craiova a arătat determinare. Handbalistele antrenate de Bogdan Burcea s-au detașat la două puncte de adversare în patru rânduri: (7-5),(8-6),(9-7),(10-8), dar handbalistele de la Kuban au revenit de fiecare dată. Scorul la pauză a fost 12 la 12. Repriza secundă a fost la fel de strânsă, iar în minutul 37, tabela arăta scorul de 16-16. Formația din Rusia a reușit să se desprindă la două puncte de oltence în două rânduri (18-16), (19-17), dar Craiova a restabilit egalitatea la 19 în minutul 43. Până la finalul meciului, handbalistele de la Kuban au stat mai bine în teren și au obținut victoria în fața echipei din Bănie, scor 28 – 26.

 

SCM Craiova continuă lupta din grupele EHF!

Pe 27 ianuarie, oltencele își pot lua revanșa. Handbalistele de la SCM primesc vizita adversarului de astăzi, Kuban Krasnodar, în etapa a patra a grupei A, din Cupa EHF. Meciul se va disputa în Sala Polivalentă din Craiova. Până atunci, Craiova întâlnește în Bănie, formația Dunărea Brăila, în Liga Florilor, pe 24 ianuarie.

PROGRAMUL CRAIOVEI ÎN GRUPA A

27 IANUARIE 2018, Craiova – Kuban Krasnodar
3 FEBRUARIE 2018, Craiova – Brest
11 FEBRUARIE 2018, Randers –  Craiova

sursă foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Citește și: Încă un transfer ratat de Universitatea Craiova! Italienii nu îl lasă să plece

 

 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles